Menu

Lucrurile se complică în familia prezidenţială . Klaus Iohannis şi-ar fi înşelat nevasta şi a băgat-o în belea

Deoarece doamna Carmen Iohannis nu a binevoit să se prezinte la Parchetul General pentru audiere în dosarul casei dobândite cu acte false, românii au început să îşi pună întrebări legitime. Oare cum stau lucrurile, de ce nu s-a dus, aşteaptă să i se dea mandate de aducere, să fie luată de acasă cum mascaţii ? Ori, pur şi simplu, va sfida legea şi nu se va prezenta niciodată ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_ravasitoarea.jpg

 

 

 

 

 

 

În această atmosferă, mi-am permis să emit, ieri, ipoteza că doamna Iohannis ar fi nevinovată şi îi reproşează soţului că a pus-o în situaţia de a fi inculpată şi, cine ştie, poate chiar condamnată.

Astăzi, Sorin Roşca Stănescu merge decis pe aceeaşi ipoteză scriind:

“Este de presupus insa ca la butoanele acestei afaceri, care a devenit penala, s-a aflat in primul rand sau chiar exclusiv Klaus Iohannis. Pentru ca acesta avea puterea, din pozitia de primar, de a influenta lucrurile. De a plimba cu maxima viteza actul falsificat de mostenire si de a obtine tot cu maxima viteza o restituire care si ea reprezenta un act infractional. Apoi tot datorita lui Klaus Iohannis, imobilul a putut fi inchiriat de catre Raiffeisen Bank, care a platit lunar sume consistente in beneficiul familiei Iohannis”

Aşadar, ce se întâmplă acum ? Este posibil ca soţia preşedintelui să îi ceară acestuia să se descurce, fiindcă ea nu acceptă să apară în faţa procurorului pentru o problemă pe care nu a considerat-o niciodată ca fiind ilegală.

“Klaus Iohannis a asigurat-o pe Carmen Iohannis ca totul este in ordine si a chemat-o sa semneze de cate ori a fost necesar in fata notarului si la Primarie. In baza acestor asigurari, doamna Carmen Iohannis a semnat si a facut, de buna credinta fiind, tot ceea ce sotul i-a cerut sa faca”, scrie SRS.

Acum, Iohannis pleacă pentru o săptămână din ţară, după aceea vin sărbătorile. În direcţia ipotezei de mai sus, preşedintele trage de timp pentru a-i trece supărarea doamnei Carmen în aşa fel încât să se prezinte la Parchetul General, cu promisiunea fermă că nu i se va întâmpla nimic.

Înşelată deja în această chestiune, Carmen Ioahnnis s-ar putea să îl creadă sau nu pe ilustrul ei soţ. Iar dacă nu îl crede, lucrurile se complică în familia prezidenţială.

C.N.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK