Menu

Ce nivel jenant ! Ca ultimul chiulangiu, doamna profesoară Iohannis și-a luat scutire medicală

f_350_200_16777215_00_images_carmen_iohannis.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Carmen Iohannis a refuzat pentru a doua oară să se prezinte la Parchetul General, unde a fost chemată pentru audieri. Dacă prima oară a fost invocată o vizită în Marea Britanie, absența de azi a fost justificată printr-o scutire medicală.

Cred că aproape toți românii simpli s-ar fi prezentat în fața procurorilor chiar și în cârje, ori cu temperatură de 40 de grade, fiindcă asta înseamnă respect față de o instituție cum este Parchetul General. Mentalitatea familiei Iohannis pare să fie însă alta.

Jurnalistul Răzvan Savaliuc, de la Lumea Justiției, consideră că ar fi caz de mandat de aducere. „Nu mă surprinde acest gen de comportament și spun foarte ferm că, dacă astăzi nu dispune procurorul de caz aducerea ei cu mandat, totul e o bătaie de joc. Să ne amintim că parlamentarii sunt citați telefonic și sunt chemați imediat. Dacă doamna Carmen Iohannis își permite la a doua citare să nu se prezinte la audieri și nu se dispune mandat de aducere e un joc și se confirmă legăturile cu Lazăr și faptul că acest Parchet îl ocolește pe domnul președinte și pe familia sa”, a spus Savaliuc.

Nu putem nega faptul că doamna Iohannis ar fi bolnavă, deși convingerea intimă este că se eschivează să dea ochii cu procurorul de caz. Nu este exclus chiar să îi reproșeze soțului ei, pe care știm că îl domină, că a pus-o într-o astfel de situație.

Familia Johannis vrea să pozeze în distantă, rece și învingătoare, dar apare în ochii multora ca fiind arogantă, fricoasă și disprețuitoare.

Oricum, faptul că doamna profesoară Carmen Iohannis și-a luat scutire medicală, dar mulți o suspectează de chiul, este un pic ridicol.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK