Menu

Bombă. Un comunicat îl pune la respect pe Klaus Iohannis

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_declaratii.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Institutul Naţional de Statistică (INS) a confirmat, vineri, estimările publicate la jumătatea lunii noiembrie, referitoare la creşterea de 4,3%, pe serie brută, a economiei româneşti în al treilea trimestru al acestui an, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, scrie news.ro.

Astfel, în al treilea trimestru din 2018, faţă de acelaşi trimestru din anul 2017, Produsul Intern Brut (PIB) a înregistrat o creştere cu 4,3% pe seria brută şi cu 4,1% pe seria ajustată sezonier.
Faţă de trimestrul al doilea, PIB-ul a crescut, în trimestrul al treilea, cu1,9%, în termeni reali.

Datele INS au fost date publicității în aceeași zi în care Klaus Iohannis afirma că România nu are prim-ministru, iar PSD nu știe să facă politică.

„Se aude că doamna prim-ministru a trimis o solicitare de rezolvare a unui conflict la CCR. Probabil, CCR va da un răspuns. Daţi-mi voie să vă spun că nu va rezolva problema pentru că problema nu e una constituţională, ci una politică. O să vă spun şi care sunt cele două cauze ale acestei probleme politice. Prima cauză este că, de facto, România nu are prim-ministru. A doua e inabilitatea totală a PSD-ului de a face politică. Inabilitate de orice fel„ a glăsuit Klaus Iohannis.

Cifrele comunicate de INS îl ar trebui să îl pună la respect.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK