Menu

De-ale vieții. E uluitor cum poate un orgasm sa transforme un om

f_350_200_16777215_00_images_orgasm_2.jpg

 

 

 

 

 

 

Ti-ai inchipuit cum va trebui sa-i explici lui taica-tu de ce te mariti asa tanara, cum va fi necesar sa-i amintesti pitigaiat ca a fost si el fecior grabit si ca, atunci cand s-a insurat cu maica-ta, era ceva mai mucos decat esti tu acum ?

Taica-tu o sa-ti spuna ca te plesneste de nu te vezi peste botul ala obraznic, fiindca acum sunt alte vremuri, numai ca tu ai sa-i spui mieunat ca iubitul tau e un om minunat, fleasca dupa tine, are job bun, are bani, are caracter si e foarte, foarte destept. „Si seamana cu tine, tati...“

Asta e replica de rezistenta, face pilaf toti tatanii de pe glob. La final, toata familia ta se va intalni de Paste cu familia lui, cuscrele se vor giugiuli si se vor placea la nebunie, Am realizat relativ devreme ca e simplu sa cuceresti acei 12 – hai, 18, desi marimea nu conteaza – centimetri dintr-un barbat.

Unu: el nu observa niciodata ce scrie pe chilotii mei, pentru ca mana lui tupeista acoperea vesnic modelul. Doi: in cele din urma m-a parasit pentru o femeie mai urata, mai proasta si mai putin asortata ca mine .

A urmat faza prin care treceți toate: aia in care crezi ca sexul inrobeste un barbat. Doamne, uneori ma crucesc ce proaste suntem. Ma rog, teoria tine perfect, dar numai pentru cateva minute, alea in care faci sex. Daca apuci sa-i tragi de slit la 9 si 20 seara, un barbat e sclavul tau pana pe la 9.35. Alelei! Dupa care, ramburs, e sclavul naravurilor lui, ca si pana atunci. Inainte de a ajunge in patul tau, e in stare de orice lucru bun. Dupa aceea, e in stare de orice lucru rau.

E uluitor cum poate un orgasm sa transforme un om. Nu stiu. Exista femei care tin un barbat rabdandu-i orice. Exista femei care tin un barbat gatindu-i orice.

Alexandru Diamant, Vocea Romilor

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK