Menu

Bombă ! Ministrul vâlcean al Tineretului şi Sportului Bogdan Matei, implicat într-un imens scandal

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_matei-senator-psd.jpg

 

 

 

 

 

 

Iubitorii sportului ştiu că în lumea judo-ului românesc a apărut un imens scandal, Gazeta Sporturilor dezvăluind cazuri incredibile de teroare fizică şi psihică de la loturi. Federaţia condusă de Cozmin Guşă neagă că s-ar fi întâmplat ceva grav.

În acest context, ca jurnalist care îl apreciază pe Bogdan Matei, am stat ca pe ghimpi să văd dacă proaspătul ministru se va implica şi cum se va implica. Scandalul e cât casa şi ministrul ar fi putut alege să se facă că plouă, mai ales că de o parte este ziarul care va scrie permanent despre munca sa la minister, mă refer la Gazetă, iar pe de alta este Realitatea Tv a lui Cozmin Guşă.

Din fericire, ministrul Bogdan Matei nu a tăcut şi a postat ieri un mesaj pe pagina ministerului care arată că da, se implică:

"Am cerut directorului nostru general să solicite oficial Federației Române de Judo amănunte și un punct de vedere.
Acuzațiile transmise prin presă de către sportivele de acolo sunt prea grave pentru a fi ignorate, chiar dacă, din păcate, victimele nu au făcut plângeri sau reclamații, așa cum ar fi fost normal. Am vorbit astăzi și cu președintele federației internaționale, Marius Vizer. Suntem pe aceeași lungime de undă și nu vom tolera niciun fel de abuzuri în măsura în care acestea se confirmă".

Bărbăţie şi curaj, în mesajul de mai sus. Voi urmări cu atenţie şi modul în care tânărul ministru va coordona ancheta şi va veni cu soluţii.

Deocamdată, sincere felicitări.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK