Menu

Au şi calomniile destinul lor

f_350_200_16777215_00_images_draghici_nou11.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Există o problemă pentru unii în legătură cu Mircea Drăghici, anume că dacă va ajunge ministrul Transporturilor vom avea mult mai mulţi kilometri de autostradă.

Şi ce să faci pentru a nu fi siguri că îi vom avea, inventezi o poveste cu un dosar penal. Este formula brevetată de statul paralel, aproape că nici nu ne mai miră, aproape că aşteptam această mişcare. În fond, Mircea Drăghici ar putea fi mândru că se procedează la astfel de manipulări, fiindcă dacă ar fi avut profilul unui viitor ministru slab, ori măcar banal, ar fi fost lăsat în pace.

A devenit o onoare pentru oamenii puternici şi bine pregătiţi să li se pună piedici cu dosare penale mai mult sau mai puţin fantomatice. Evident, Mircea Drăghici a venit cu o poziţie oficială deoarece este ministru desemnat şi nu putea merge pe ideea câinii latră, ursul trece, cu toate că până la urmă aşa stau lucrurile. Ceea ce rămâne însă în urma atacului întemeiat, nu-i aşa, pe surse, este frica de performanţele pe care le poate realiza noul ministru.

Nu există o poliţă în alb mai valoroasă pe care un ministru să o primească chiar înainte de a-şi începe drumul decât astfel de manipulări. Ar face bine Mircea Drăgici să pună articolele respective în ramă pentru a fi şi mai motivat cât timp va fi ministrul Transporturilor.

Au şi calomniile destinul lor.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK