Menu

Bătrânul alcoolic se demască

f_350_200_16777215_00_images_juncker_se_deeemasca.jpg

 

 

 

 

 

 

Din motive care nu îmi scapă, bătrânul alcoolic care conduce Comisia Europeană consideră că cei care se retrag din Pactul ONU pentru migraţie sunt nişte populişti idioţi. Omul e ofticat crunt că nu îşi poate îndeplini planul la imigranţi în Europa pentru care, aproape sigur, este plătit. În consecinţă, jigneşte ţări precum Austria, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Republica Cehă,care nu vor să audă de Pact.

Mondialiştii vor să facă din omenire Turnul Babel, să nu mai aibă nimeni dragoste de pământul străbunilor, pentru a fi mai uşor convinşi să se lase pe mâna Guvernului Planetar.

Cei rămaşi pe loc nu îşi vor mai recunoaşte patria, cei veniţi vor şti că nu este a lor şi toată lumea va fi indiferentă dacă mai e cazul sau nu să existe ţări şi guverne naţionale.

Problema este că oamenii bătrânului alcoolic au pornit ofensiva prea devreme, propaganda neo-marxistă nu şi-a făcut efectul la nivelul aşteptat şi pe ici, pe colo, mai sunt milioane de oameni care scuipă pe mondializare.

Iar partea proastă pentru ei este că s-au demascat, acum ştim ce vor şi oamenii vor fi mai atenţi.

Totuși, un pic de anxietate ne paște, totuși. Dacă vor face masă critică, dacă vor câștiga, cu noi ce vor face, ne vor strânge în neo-gulag sau ne vor lăsa să murim de moarte bună ?

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK