Menu

Ciupiţi-mă, cred că visez ! SE ANCHETEAZĂ O FINANŢARE DE 15 MILIOANE DE DOLARI PENTRU #REZIST

f_350_200_16777215_00_images_banner1_rezist_dezvaluiri.jpg

 

 

 

 

 

 

Dumnezeu veghează asupra României. Când spuneam asta şi am spus-o permanent, ori de câte ori ţara era supusă unor atacuri mârşave, nu mă gândeam că revelaţia va fi atât de mare. Când primeam peste 1000 de înjurături pe zi pentru articolele postate, nu speram să fiu răzbunat atât de repede şi atât de crunt.

Citez de pe realitatea.ro.

“Procurorii DIICOT investigheaza finanţarea mişcării Rezist, faptele vizate fiind constituire de grup infracţional organizat şi spălare de bani. În anchetă sunt vizate tranzacţii cu cryptomonede realizate dintr-un portofel virtual, utilizat de mai multe organizaţii din România ce colaborează cu mişcarea Rezist arată luju.ro.

În ultimii trei ani, ar fi fost făcute 403 tranzacţii în valoare totală de 14,9 milioane de dolari, bani care ar fi ajuns la organizaţiile ce promovau protestele din România. Potrivit sursei citate, procurorii au în vedere faptul că toate sumele ar proveni de la Fundaţia Stefan Batory din Polonia. Cu câteva săptămâni înainte de protestul din 10 august, ar fi fost retrase din acel depozit virtual sute de mii de euro, scrie Mediafax.”

S-a împlinit un vis nevisat.

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK