Menu

Probleme pentru Constantin Bârzăgeanu, primarul prins la furat într-un hotel

f_350_200_16777215_00_images_banner1_barzageanu_cleptomanie.jpg

 

 

 

 

 

 

A făcut înconjurul ţării filmuleţul în care primarul comunei Mihăeşti din judeţul Vâlcea era văzut furând noaptea, de la un hotel, o maşină de lustruit pantofi, una dintre acele instrumente oarecum anacronice care se mai găsesc şi azi la unele hoteluri.

Omul nu este la prima situaţie de acest gen, cu mult timp în urmă fiind surprins la furat într-un magazin Bila. Avea asupra sa o sticlă de ulei.

Constantin Bârzăgeanu nu este însă un hoţ, omul are din ce trăi şi administrează comuna cu brio. Problema lui s-ar putea să fie una psihologică şi să fie vorba despre cleptomanie. Probabil Bârzăgeanu are mai multe episoade de acest gen care au scăpat atenţiei.

În stări de tensiune sau de oboseală, cleptomanul fură ceva nu neapărat folositor, pentru a-şi reduce gradul de anxietate. Cleptomania este o formă de nevroză care se ameliorează şi medicamentos, cu anxiolitice, dar şi prin psihoterapie.

Constantin Bârzăgeanu are un psihic mai labil, nu rezistă presiunilor şi face câteodată gafe, aşa cum, de pildă, se poate vedea aici.

Noi înţelegem însă oamenii şi de aceea îi recomandăm primarului – repet, un edil bun - să vadă urgent un psiholog. Nu e nicio ruşine.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK