Menu

Iohannis powered by Liviu Dragnea. Incredibil ce a fost la gura lui Dragnea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_nervos.jpg

 

 

 

 

 

 

„La Iohannis vorbim de susținerea a trei procurori care i-au spălat niște dosare. Pe unul încă il susține. Acolo discutăm de probe foarte clare. A luat bani de la sibieni. La asta, președintele fake nu vrea să răspundă. În opinia mea, se conturază din ce în ce mai mult că avem avem un președinte întors cu cheița. Văd ca e chemată soția la audieri. Iohannis este tonomatul statului paralel."

„Un om în panică, foarte nervos. Vedem un președinte care este panicat când vede că sistemul odios care l-a protejat se destramă. Poate veni momentul să dea socoteală la numărul de ilegalitati pe care le-a săvârșit.”

„Iohannis spunea că nu a avut niciun dosar penal. Nu a avut unul, ci nouă, care sigur că au fost clasate. Doar nouă au ieșit, cine știe câte vor mai fi. Iohannis a știut despre dosare, mai ales despre unul dintre ele, care are legătură și cu Lazăr. Ne-a mințit și Augustin Lazăr când se arăta indignat că existau protocoale. El știa și semnase”.

„Nu știu ce este în dosar, dar mi se pare că există câteva coincidențe stranii. Astăzi, Tăriceanu trebuia să meargă la congresul ALDE și chiar ieri a apărut solicitarea. Chiar când PNL anunța că vrea să depună o moțiune de cenzură. Nu cred în astfel de coincidente”.

„Președintele poate fi considerat un infractor. Nu răspunde pentru că ar minți. Cineva poate spune că el este infractorul care s-a cocoțat în cea mai înaltă funcție. Sunt și declarații de avere false. Președintele fake nu vrea să răspundă. Președintele fake-urilor. Există o vorbă la români: „hoțul neprins e negustor cinstit”. Despre hoțul neprins, el știe că e hoț, chiar dacă nu e prins. Eu îmi permit să pozez în negustor cinstit”.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK