Menu

USR Vâlcea strânge semnături pentru alegeri de primari în 70 de tururi !!!

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gutau_usr.jpg

 

 

 

 

 

Oamenii au dreptate să creadă că poate se plictiseşte Mircia Gutău să candideze de 70 de ori şi îi lasă pe ei şi pe liberali să câştige Primăria Râmnicului. Altfel, nicio şansă. Până aici, e glumă.

Serios vorbind, nu ştiu ce tupeu mai au cei de la USR Vâlcea să îl mai aducă în discuţie pe Gutău ca pretext pentru a solicita alegeri în două tururi de scrutin, după ce primarul din Rm. Vâlcea a fost victima statului paralel prieten cu useriştii. Şi ce tupeu mai au să trângă semnături după ce s-a dovedit că le falsifică. Nu e mai simplu să le falsifice pe toate ?

În postarea de pe Facebook prin care un anume userist vâlcean se atacă la Gutău putem citi următoarea enormitate:

„Gutău, un primar specializat în activități cu specific imobiliar și proiecte minore de fațadă, ce intră în atribuțiile oricărui primar, dar intens promovate, administrează dezastruos Râmnicul ducându-l probabil către prăpastia financiară.”

Păi dacă şi finalizarea centrului urban, începerea lucrului la bretele şi Arenele Traian sunt proiecte minore, atunci şi băiatul ăsta care scrie nu există.

Mircia Gutău este cel mai iubit dintre râmniceni, iar de când cu succesele din handbalul feminin ale echipei SCM Rm. Vâlcea, putem spune că este adulat.

Are presă de casă ? Să fim serioşi, dacă nu ar fi nu bun,ci foarte bun, nu ar îndrăzni nimeni să îl laude în ziare.

Revenind, cereţi, băieţi, 70 de tururi. Nu ignoraţi sfatul, aşa vă iese precis, altfel nu aveţi decât zero şanse.

Cu prietenie,

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK