Menu

Cristi Gentea, Puciulică din Trivale

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gentea_cristian.jpg

 

 

 

 

 

 

Da, trebuia să apară şi în PSD Argeş un pucist, fiindcă prea sunt lucrurile dezlânate pe acolo. Şi a apărut în persoana unui Ţuţuianu mic pe nume Cristi Gentea.

Acest Gentea, care are un creier politic atât de redus încât spune că referendumul trebuia organizat o dată cu europarlamentarele, ca şi cum UE ar accepta asemenea glume proaste, a cerut într-o conferinţă de presă ca parlamentarii argeşeni să meargă peste Liviu Dragnea şi să îl someze să dea bani judeţului. Omul a citit probabil prea concentrat povestea cu Ali Baba şi cei 40 de hoţi. Să zică mersi că nu mai e Kovesi la DNA, că azi dădea cu subsemnatul.

Pucistul din Trivale, mai bine zis Puciulică Puciulache, fiindcă e prea infantil, zice că „lumea e dezamăgită pentru că ai noștri sunt dezastru. Dacă proprii membri de partid sunt revoltați, înseamnă că avem o mare problemă”.

Treci, mă, şi cară gentea lui Miuţescu, şeful liberal local, înainte să spui chestii din astea despre partidul care te-a făcut şef !

Fiindcă întotdeauna gura păcătosului adevăr grăieşte, Puciulică Puciulache din Trivale aruncă din goana calului o dezvăluire, adică preşedintele PSD Argeş Şerban Valeca face parte din Statul Paralel. „ Va veni și domnul Valeca la întâlnirile cu organizațiile de cartier. Eu mă bucur, că poate aude cu urechile dumnealui adevărata stare de fapt. Nu poți avea o imagine clară doar participând la niște conferințe de presă sau participând la un Biroul Permanent, dacă dă Domnul și are loc. Nu ai cum să știi ce se întâmplă lângă tine când trăiești într-o lume paralelă, nu doar într-un stat paralel.”

Bun aşa, acum suntem lămuriţi.

În concluzie, Gentea îl cam face de comandă pe şeful său Valeca, lansând practic o dezvăluire, asta cu statul paralel, pe care văd că până acum nimeni nu a remarcat-o. În rest, absurdităţi precum cerinţa de a-i da lui voie Dragnea să schimbe şefii la deconcentrate. O prostie pe care nici trezit din somn nu o spui, că te aude Valeca, adică Statul Paralel, cum zici.

Fiindcă Gentea e infantil, vulpoiul Cătălin Rădulescu simte nevoia omenească să îl ia sub aripa lui pe Puciulică Puciulache şi să mute accentul doar pe atacul la Şerban Valeca, scriind azi la prânz pe Facebook următoarele: “Am sesizat de nenumărate ori incompetenta managerială politica a Președintelui Serban Valeca , nemulțumirile ajunse la paroxism ale primarilor argeșeni , lipsa majora a absorbției fondurilor europene in Arges , in comparație cu alte județe , maniera neacademica comportamentala a Președintelui Psd Arges , Serban Valeca in relația acestuia cu parlamentarii , cu Presdintele Psd Pitești și cu primarii Psd cât și relația duplicitara a acestuia cu Președintele Psd Liviu Dragnea dar și cu puciștii din Psd . Astfel ca , orice speculație făcută de către trusturile de presa fata de declaratia lui Cristian Gentea , cum ca a fost făcută împotriva Președintelui Liviu Dragnea , este eronata .”

Evident că are dreptate Cătălin Rădulescu în ceea ce-l priveşte pe Valeca, dar dacă tot îl apără pe Puciulică ăsta de Gentea, măcar să îl înveţe să se exprime mai atent, că prea se dă cocoş, exact acum, înainte de un CEx care poate fi cu scântei.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK