Menu

Bomba zilei. CCR le face dreptate tuturor românilor condamnați pentru infracțiuni dezincriminate sau neconstituționale. Vor beneficia mii de oameni

f_350_200_16777215_00_images_banner3_ccr.jpg

 

Decizie istorica a Curtii Constitutionale, care vine sa schimbe complet vietile a mii de oameni.

Dupa o amanare de pronuntare de patru luni, Curtea Constitutionala a Romaniei a solutionat in sfarsit exceptiile de neconstitutionalitate a dispozitiilor art.595 alin.(1) din Codul de procedura penala si art.4 din Codul penal, ridicate de avocatul Remus Borza (dosar CCR nr. 1421D/2016) si de fostul director general al RATB Viorel Popescu (dosar CCR. nr 121D/2017), prin avocatul Corneliu-Liviu Popescu, stabilind ca prevederile celor doua articole sunt neconstitutionale.

Efectele deciziei CCR vor fi devastatoare pentru Justitia din Romania, intrucat neconstitutionalitatea constatata de CCR a legii penale profita tuturor.

Practic, de la momentul publicarii in Monitorul Oficial a Deciziei CCR, toate persoanele condamnate definitiv in materie penala pentru infractiuni dezincriminate ori declarate neconstitutionale prin Decizii ale CCR vor putea cere in instanta, prin cereri de constatare a dezincriminarii, anularea deciziilor de condamnare, arată luju.ro.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK