Menu

Visul lui Klaus Werner Iohannis

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_doarme.jpg

 

 

 

 

 

Când dormi în Parlamentul European, timp în care cineva poate să îi înjure pe "românii tăi" de mamă, că oricum eşti în lumea ta, la ce poţi să visezi decât că eşti în rai, un rai politic.

Cum arată raiul politic pentru Iohannis ? Un râu cu lapte numit Kovesi, un altul cu miere numit Coldea, peste tot verdeaţă, adică Statul Paralel, iar sfântul Cioloş la poarta raiului, adică la Guvern. Desigur, este nevoie şi de Dumnezeu în decor, iar acesta e femeie, se numeşte Merkel şi e la Berlin.

Când se va trezi din visare, Klaus va da piept cu realitatea crudă, aceea că există pe lume unul Liviu Dragnea, dracul gol, de aici şi porecla Draknea dată de trolii de pe Facebook.

Eh, dacă nu ar exista Draknea, lumea ar fi un vis frumos, îşi zice penalul Iohannis frecându-se la ochi.

Adevărurile sunt uneori extrem de simple, România fără Draknea ar fi fost în totalitate pe mâna epoleţilor, a partenerilor strategici, a multinaţionalelor, a lui alde Junker şi Timmermans, iar fiindcă toţi aceştia trebuia să poarte un nume, s-ar fi numit Iohannis.

Nu că acum am fi câştigat războiul cu nenorociţii, dar aşa, în câte o bătălie mai mică tot îi mai rănim un pic. Şi, cine ştie, poate rezistăm încă o dată ca popor.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK