Menu

Şerban Valeca, șeful PSD Argeș, avea o vie şi o păzea cu multă frică

f_350_200_16777215_00_images_valeca_golesti.jpg

 

 

 

 

 

Trei lideri ai PSD Argeş, în frunte cu preşedintele Valeca, au dorit să se întâlnească într-un cadru informal cu presa locală pentru a vedea cum poate fi îmbunătăţită comunicarea între cele două părţi.

Am plecat şi eu de la Albota, unde locuiesc lângă pădure şi informaţiile ajung mai greu, pentru a mă întâlni cu Sfânta Treime pesedistă Valeca, Manu şi Georgescu, dar mai ales pentru a vedea ce mai cugetă gureşa presă din judeţul meu de domiciliu.

La Muzeul Goleşti, printre îmbucături, ziariştii au reproşat partidului că nu există un purtător de cuvânt la Consiliul Judeţean, dar şi faptul că la centru PSD stă rău la capitolul comunicare online.

În fine, Dan Manu a anunţat că a scos deja la concurs postul purtătorului de cuvânt, dar mare entuziasm nu a fost, fiindcă toată lumea gazetelor locale ştie că vom avea încă un funcţionar cu apucături funcţionăreşti.

Acum, eu, locuind la ţară şi participând rar la asemenea sindrofii, am pus o întrebare nu foarte bine documentată. Am auzit, de la cineva care trecea de la Bucureşti spre Craiova şi care a intrat la mine în casă pentru o dulceaţă şi un pahar de apă, că există un membru al PSD Argeş care cică ar avea în Kiseleff nr. 10 un birou uriaş din care ajunge în 5 secunde la biroul preşedintelui Dragnea. Mai zicea omul meu că acelaşi argeşean ar mai avea un birou mare, de data asta la Palatul Parlamentului, fiindcă e secretarul Camerei. În fine, musafirul mi-a şoptit că posesorul celor două birouri şi al unor funcţii importante s-ar ocupa şi cu comunicarea online la Partid, conform unei decizii a CEx.

Întrebarea întrebătoare a fost de ce nu e şi omul cu birourile, funcţiile şi online-ul prezent la întâlnire, fiindcă ar fi tema lui, nu a distinşilor din capul mesei.

Am aflat că nu e fiindcă nu e.

Locuiesc eu la ţară, dar mi-a mirosit a intrigă bizantină și a ranchiună. De ce îi poartă Şerban Valeca ranchiună omului cu birourile mari de la Bucureşti ?

Poate are o vie şi frica păzeşte via.

Îl voi descoase în acest sens pe musafirul meu, când se va întoarce de la Craiova la Bucureşti şi va intra din nou pe la mine pentru dulceaţă şi pahar cu apă.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK