Menu

Sinistru ! Moartea lui Liviu Dragnea a fost deja anunţată

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_mustata.jpg

 

 

 

 

 

Aşa cum era de aşteptat, după ce a fost înjurat în toate felurile şi pe toate subiectele, a fost adusă în discuţie în spaţiul public chiar moartea lui Liviu Dragnea,

Primarul Mihai Chirica a declarat, luni seară, că interzicerea focului de artificii la sărbătorile Iaşiului de către Poliţie reprezintă o „presiune politică nepermisă", adăugând că ieşenii se vor bucura de concert şi poate, cât mai curând, şi de un foc de artificii. „Asta chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem şi de acolo. Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi dispar toate lichelele", a spus Chirica, adăugând că, la dispariţia fiecărui lider neocomunist din România, el va face, din salariul său, un mic foc de artificii, conform dcnews.

„Cred că v-ați obișnuit cu declarațiile astea halucinante venite din partea domnului Chirică. De multe ori, am rămas muți. Asta depășește orice. Să spui că vei face un foc de artificii la moartea unui om politic și să spui în spațiul public, trebuie să fii cu probleme serioase. Are nevoie de cineva, să se consulte cu cineva de urgență. Nu poți să vii în spațiul public cu așa ceva. Nu poți decât dacă ai depășit orice graniță a bunului simț și a ceea ce înseamnă respectul pentru oamenii care te aud", a declarat, marți, într-o intervenție telefonică la Antena 3, Codrin Ștefănescu.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK