Menu

Propunere şoc ! ANGI ŞERBAN, ÎN LOCUL LUI CARMEN DAN

f_350_200_16777215_00_images_banner1_serban_angi.jpg

 

 

 

 

 

 

Dragi prieteni ai lui Klaus Iohannis, cei care o susţineţi pe Gabriela Firea, amatori de M#ie PSD, suporteri din ţară şi din diaspora ai mişcării Rezist, toţi cei care îl vreţi mort pe Liviu Dragnea, trebuie să meargeţi până la capăt şi să o susţineţi pe Angi Şerban pentru funcţia de Ministru de Interne.

Nu mai accept jumătăţi de măsură, nu mai vreau să aud cât sunt de pesedist, cât de adept al teoriei conspiraţiei sunt, cât de inocente sunt multinaţionalele, cât de mult doresc petroliştii americani şi austrieci să fie democraţie în România, vreu ca toţi cei care au astfel de comentarii să şi-o asume pe Angi Şerban pentru Ministerul Afacerilor Interne.

Poate acum, după dezvăluirile din luju.ro, vi se ridică solzii de pe ochi, poate sesizaţi absurdul, poate aveţi un şoc şi reveniţi în lumea reală, dacă nu, mergeţi cu Angi Şerban ministru de Interne.

Haideţi, vă rog, asumaţi-vă, aveţi curaj, nu vă opriţi la mijlocul drumului, daţi-mi cu democraţia în cap şi susţineţi propunerea secolului: Angi Şerban, ministru de Interne.

Abia atunci veţi fi credibili şi mă voi înclina în faţa opţiunilor voastre politice.

Cu prietenie,

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK