Menu

Deputatul Cătălin Rădulescu a izbucnit mai dur ca niciodată. „SUNTEŢI O RUŞINE PENTRU NOI CEILALŢI”

f_350_200_16777215_00_images_radulescu_catalin_nou.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ma adresez astăzi , tuturor membrilor Psd care ma cunosc și care ma respecta și ma apreciază pentru curajul meu, pentru fidelitatea fata de partidul meu ( 22 de ani in același partid ) , pentru naționalismul și dragostea mea fata de acest popor ; ma adresez astăzi , primarilor Psd , miilor de primari Psd care mi-au mulțumit in ultimii ani , pentru legile pe care le-am inițiat și prin care am reparat nedreptățile făcute de legea Ani impotriva lor ; ma adresez astăzi colegilor mei parlamentari , cu care am inițiat sute de amendamente la cele mai importante legi , care au rolul sa stopeze abuzurile in justiție fata de romanii nevinovați ; ma adresez miniștrilor și președinților , vicepresedintilor și consilierilor Psd din consiliile județene , viceprimarilor și consilierilor locali psd ; ma adresez oamenilor de afaceri simpatizanți Psd , care au suferit prin abuzurile statului mafiot paralel , dar care au fost susținuți in acești 5 ani , prin toate măsurile de scădere a taxelor și nu numai ; ma adresez societății civile și simpatizanților Psd : am intrat in Parlamentul României in 2012 , și apoi in 2016 , pentru ca am crezut in capacitatea de bun strateg , de bun organizator și mai ales de bun roman a lui Liviu Dragnea .

Repararea nedreptăților ( 25 % tăiați din salarii și din pensii , spitale și scoli închise ) , scaderea tuturor taxelor pentru oamenii de afaceri romani ( TVA , impozit pe profit , impozit pe dividende ) , dublarea salariilor medicilor și profesorilor , creșterea salariilor tuturor funcționarilor publici , toate programele de susținere și ajutor pentru studenți și elevi , susținerea familiior sărace , programele de susținere a fermierilor romani , programele de dezvoltare rurală PNDR 1 și 2, start-up-urile pentru tineri , modificările legilor justiției , a codului penal , codului de procedura penală , a codului civil și a codului administrativ , constituirea fondului suveran de investiții și a Băncii de investiții , a Băncii de sânge și celule stam , reabilitarea tuturor stațiunilor balneo-climaterice din România, legile pentru producătorii agricoli, legea muntelui , legea lobby-ului , cele 21 de proiecte pe parteneriat public privat in valoare de peste 15-20 miliarde euro, creșterea alocațiilor pentru mame și copii, creșterea îndemnizațiilor persoanelor cu handicap, scăderea TVA-ului in turism , eliminarea a 102 taxe pe care romanii le plăteau zi de zi , ajutoarele de stat pentru companiile românești ( minim 1,5 milioane euro) , legea offshore ( care va aduce poporului roman un profit de 40 miliarde euro) și înzestrarea armatei romane prin alocarea unui procent semnificativ din pib-ul României , au fost și sunt motivele care m-au determinat sa fac parte din aceasta minunata echipa condusă de Președintele Liviu Dragnea .

Jumătate din aceste măsuri au fost deja realizate iar cealalta jumătate se vor realiza in următorii doi ani și 4 luni .Sunt sigur de asta . Sunt măsuri extraordinare , cu impact atât social cât și economic , măsuri care schimba total nivelul de trai al fiecărui roman , al fiecărei familii din România dar și a țării noastre in ansamblul ei . Toate aceste măsuri care redau demnitatea romanilor , care fac in așa fel ca romanul sa fie bogat și respectat la el in țara și nu sclavul străinilor , iar țara noastră sa fie independenta energetic și puternica , toate aceste măsuri fac parte din programul de guvernare propus de Psd sub presedentia lui Liviu Dragnea , și care a obținut sufragiile a 48 la suta din votanți . Liviu Dragnea , are ca fiecare dintre noi defecte : greșește de multe ori atunci când își alege echipa sau prietenii , atunci când propulsează și susține in funcții persoane care apoi trădează , atunci când crede intr-un strâns de mâna sau in negocieri , atunci când crede in cuvântul unora sau altora , atunci când alege soluții de compromis in locul soluțiilor radicale pentru trădătorii sau securiștii acoperiți din partid , sau chiar atunci când la presiunea unor președinți de organizații accepta persoane cu o slaba expertiza in anumite funcții importante . Da are defecte , toti avem ( unii poate mult mai mari ) , dar Liviu Dragnea are principii de la care nu abdica , Liviu Dragnea e un mare patriot , tine la oameni , repara nedreptati pentru fiecare categorie socială , nu e nici securist nici acoperit , nu e trădător de neam, vrea ca romanii sa fie bogați și demni in țara lor și nu vasalii unor porți și pentru asta merge pana la capăt .

Am văzut in ultima săptămâna , un atac mizerabil atât din partea unei doamne , care acum vorbește dintr-o calitate dobândită tocmai datorită unuia din defectele lui Liviu Dragnea , cât și din partea unor colegi de partid . Pentru ca sunt vechi in acest partid , sunt medic , nu sunt nici securist nici acoperit , sunt naționalist și nu trădez și ca sutele de mii de membrii Psd , miile de primari și aproape 200 si ceva de parlamentari , nu accept ca toate măsurile extraordinare din programul nostru de guvernare , legile propuse , măsurile și ordonanțele de guvern pe care trebuie sa le dam in aceasta toamna , sa fie blocate de o Gașca , care au alte interese decât interesul partidului nostru și decât interesul național , vreau sa va transmit un mesaj , mesaj care va asigur ca este al marii majoritați ai membrilor Psd , ai simpatizanților Psd , ai oamenilor de afaceri care susțin Psd-ul .

Nu va place Liviu Dragnea ? De ce dragilor colegi ? Pentru ca nu achiesează la interesele voastre personale , pentru ca nu vrea sa va lase sa va infruptati împreuna cu străinii din câștigul enorm , care ii revine poporului roman din exploatarea gazelor ? Sau ca nu puteți vinde terenurile pe care ati pus mâna prin București și va încurca centura ? Sau ca nu a vrut un fost ministru sa va aranjeze lucrări de drumuri , sau sa va pună oameni prin anumite aeroporturi sau porturi sa va îndestulați ? Sau nu va ajunge tainul din poduri importante ? Sau ati ajuns din tractoristi, șoferi , economiști fără job , ingineri fără studii sau cu facultăți făcute pe la universități private , sau pe la SRI , sau chiar din jurnaliste , acum oameni cu funcții importante in partidul nostru și acum v-ati unit într-un singur scop , al interesului personal și al familiilor voastre .

Știu , pe unii va pun soții ( care au dosare la Dna și au furat vapoare ) , pe alții șotiile ( ca doar vor sa devină doamne bogate din casnice) , pe alții profesorii vostrii de la SRI , pe alții finii puși in funcții prin consilii județene , pe alții neamul și prietenii iar pe alții străinii care vor sa pună mâna pe țara asta . Dar ce credeți voi , ca noi astialalti mulți și “prosti” , care ne iubim neamul , care ne-am angajat sa facem din țara asta o țara modernă și dezvoltată , care vrem ca romanii sa fie stăpâni și sa trăiască decent in țara lor ( la fel ca toti strainii in țările lor ) , noi ăștia care nu avem datorii la niciun străin si care vrem sa ducem la bun sfârșit si sa mergem pana la capăt cu toate legile și măsurile care ni le-am propus , va vom lasa sa ne decapitați președintele pentru “ pofta voastră “ ? Niciodată .

Am înțeles ca nu vreți modificarea legilor justiției , a codurilor penal și de procedura penală , ca o iubeati pe Kovesi , ca il iubiți pe Lazar, pe Coldea , Maior și Helvig , ca susțineți legea offshore pentru străini , și ca voi credeți ca acțiunea jandarmilor de a apăra guvernul ( din care și unul viceprim-ministru face parte ) Psd-ului din care și voi faceți parte , a fost una abuziva și mai mult decât atât ca il citați pe Iohanis , ne dați sfaturi sa o lăsam mai moale cu măsurile dure de reparații a abuzurilor și va îngrijorează părerea Bruxellului.

Pai dragi colegi , atunci îmi dau seama ca voi sunteți in partidul greșit și cred ca lângă noi nu mai puteți sta . Câți sunteți ? 15-20-30 ? Câțiva președinți de organizații , vreunul doi miniștrii , câțiva parlamentari , câțiva primari ? Ăștia sunteți voi ? Ati ajuns unde sunteți numai și numai datorită partidului și a celui care a crezut in voi, Liviu Dragnea . Sunteți o rusine pentru noi ceilalți !
Deputat Catalin Marian Radulescu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK