Menu

Cuplul prezidenţial Pandele, un coşmar de care totuşi am scăpat

f_350_200_16777215_00_images_firea_pandele_vacanta.jpg

 

 

 

 

 

Indiferent de consecinţele atacurilor Gabrielei Firea asupra lui Liviu Dragnea, un lucru e sigur şi anume că primarul general nu va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

Pentru cei cu înclinaţii spre umor e păcat, fiindcă o imagine cu Costică şi Gabi coborând din avion în calitate de cuplu prezidenţial ar fi fost de neuitat.

Desigur, el ar fi urmat programul doamnelor, cu muzee şi acţiuni de caritate, în vreme ce ea ar fi negociat soarta ţării.

Apropo de asta, o simt pe doamna Firea mei periculoasă chiar decât Iohannis, mai determinată să calce pe cadavre.

Dar precum Iohannis, doamna nu are simţul ridicolului şi, printr-un aranjament, primeşte o scrisoare de susţinere de la artiştii sponsorizaţi de Primărie în condiţiile în care nu o atacă nimeni.

În fine, remarcabilă tăcerea asurzitoare, enervantă pentru inamici cu care Liviu Dragnea tratează atacurile grosolane ale primăriţei.

Bonus, o zicere a lui Remus Borza:

„Indiferent cine ar fi președintele PSD, chiar și Sfântul Duh, ar avea soarta lui Dragnea. Lovind în Dragnea, ataci, de fapt, PSD. Asta se și dorește. Scindarea PSD și aducerea acestui partid la un scor electoral care să le permită partidelor de opoziție, din perspectiva viitoarelor alegeri, să facă o majoritate. Un PSD mare și atotputernic e de natură să îl încurce și pe Iohannis în obținerea celui de-al doilea mandat.”

Memorabilă chestiunea cu Sfântul Duh.

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK