Menu

Comisie independentă pentru un control medical de urgență al președintelui Klaus Iohannis

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_nervos.jpg

 

 

 

 

 

Preşedintele României efectuează anual un control medical, în cadrul Spitalului Medical Central, instituţia care răspunde de acest act fiind SPP.

Din ultimul raport medical reiese ca Iohannis este apt pentru indeplinirea atributiilor specifice functiei de presedinte.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila.

Potrivit raportului medical, vizita medicala anuala a fost facuta de o comisie multidisciplinara care apreciaza ca Presedintele Romaniei este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei", arată comunicatului Administratiei Prezidetiale.

Din comisia multidisciplinara au facut parte 13 medici de la Spitalul Militar.

Nu este exclus ca această comisie să fi procedat precum ÎCCJ care l-a declarat în moe eronat şi părtinitor pe Klaus Iohannis compatibil, în procesul cu ANI. Doar că de data aceasta este mult mai grav, fiindcă una este să fii compatibil legal, alta este să fi compatibil mintal.

Credem că ultimile gesturi ale domnului Klaus Iohannis cum ar fi plecarea intempestivă de la şedinţa CSAT sau invitarea premierului la consultări în ziua când era anunţată o vizită de stat a acestuia sugerează că este nevoie de un nou consult medical al preşedintelui, efectuat de o comisie independentă.

SPP are datoria să îl convingă pe preşedinte de necesitatea acestui demers.

Cu binişorul.

 

f_350_200_16777215_00_images_lol_1.jpgAgenția LOL

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK