Menu

Rareş Bogdan, dat afară din casă

f_350_200_16777215_00_images_banner1_bogdan_rares_1.jpg

 

 

 

 

Rareş Bogdan continuă cu delirul. „Marele plan al lui Liviu Dragnea și al PSD este să pună cu botul pe labe toate instituțiile din justiție, scopul final fiind libertatea șefului PSD, dar și a apropiaților acestuia,” repetă la nesfârşit acest duşman care îţi intră în casă şi te maltratează în fiecare seară.

Marele plan există şi aparţine Statului Paralel care a făcut dosare tuturor celor care i-ar fi putut pune, la un moment dat, existenţa în pericol. Acesta este marele plan şi de aceea au avut sau încă au dosare penale toţi liderii politici, de la toate partidele, plus Klaus Iohannis.

Ideea a fost ca politicianul să renunţe la luptă,ori dacă nu renunţă să se poată spune prin gura unuia ca Rareş Bogdan că e penal, iar schema de lucru a funcţionat aproape un deceniu.

Numai că nimic nu e veşnic, plus adevărul că românii nu sunt proşti. Încetul cu încetul, unul câte unul, cetăţenii României au început să înţeleagă cum funcţionează Sistemul şi nu mai acceptă să se lase prostiţi de reţeaua mafiotă clădită de instituţiile de forţă.

Rareş Bogdan este tot mai des dat afară din casă.

Cu telecomanda.

C.N.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK