Menu

Treziti-va oameni buni! Aici nu e vorba despre Dragnea ori Tariceanu, ci despre Romania. Romania nu e Dragnea, iar Romania trebuie sa dainuie si dupa Dragnea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea.jpg

 

 

 

O minte diabolica a dorit sa arunce in aer ordinea de drept din Romania justificandu-si actiunea in numele diasporei.

Mitingul din 10 august nu a fost un miting "al diasporei", ci un miting la care au participat si unii din diaspora, manipulati si incitati prin mesaje ca si cel de mai jos.

Va ramane autoritatilor competente sa stabileasca amploarea acestei actiuni planificate si coordonate de preluare ostila a puterii in stat, iar cei vinovati sa fie trasi la raspundere.

Daca acest lucru nu se intampla in perioada imediat urmatoare, SRI trebuie desfiintat, pentru ca si-a dovedit INUTILITATEA, si regandit un alt serviciu de informatii pe intern, care sa aiba prerogative clare, redus ca dimensiune dar populat cu oameni profesionisti, care-si iubesc tara.

Ce s-a intamplat pe 10 august va arata vulnerabilitatea unui stat la atacuri de tip "hybrid warfare" dus la "nextlevel", unde grupuri mari din populatia civila sunt folosite sa isi vulnerabilizeze si compromita propriul stat.

Cine a fost in spatele acestei actiuni de sabotare a ordinii democratice din Romania va face o evaluare a eventualelor greseli, iar data viitoare isi va regla mesajele si actiunile mai bine.

Din acest motiv actualii instigatori si cei care au fost in spatele actiunii trebuie deferiti justitiei.

Responsabile pentru incidentele din 10 august sta si pe umerii partidelor din opozitie. Acestea sunt conduse de niste oameni lasi si fara scrupule, care au instigat populatia civila sa participe la un miting neasumat, unde se stia ca vor fi actiuni violente contra jandarmilor, iar ei nu s-au mai prezentat.

Treziti-va oameni buni! Aici nu e vorba despre Dragnea ori Tariceanu, ci despre Romania. Romania nu e Dragnea, iar Romania trebuie sa dainuie si dupa Dragnea.

Numai un om lipsit de patriotism poate cere sa se dea foc Romaniei pentru "a scapa" de Dragnea, oricat de antipatic ti-ar fi individul.

Aduceti-va aminte de 1989, ca in timp ce altii mureau pe strazi ca sa-l dea jos pe Ceausescu, altii isi imparteau puterea in stat.

Ce om responsabil vrea sa dea jos prin violenta un guvern fara sa spuna ce alternativa are si ce premier vrea sa puna in loc?

Nu exista "revolutie" violenta in istorie care sa fi adus ceva bun pentru o societate.

 

Chris Terhes

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK