Menu

Adevărata revoluţie ! #rezist îşi schimbă stăpânul

f_350_200_16777215_00_images_banner1_rezist.jpg

 

 

 

Cine, după părerea dumneavoastră, ar fi cea mai rezistentă persoană şi cea mai rezistentă organizaţie ?

Mălin Bot şi ai lui, care miaună că au fost maltrataţi de jandarmi ? Păi, nu asta înseamnă să rezişti ? Dacă miauni, nu rezişti.

Acelaşi lucru se poate spune despre oricare ins care poartă tricouri cu #rezist şi apoi se duce la IML să îşi ia certificat de suferinţă.

Marele rezistent e Liviu Dragnea.

Probabil omul poate intra în Cartea Recordurilor la numărul de înjurături şi ameninţări încasate. Orice activist #rezist a vrut să dea dovadă de creativitate şi a inventat pentru Dragnea cele mai insultătoare expresii. Nu au scăpat fiul şi femeia lui, neamurile, morţii, sfinţii, nimic.

Fie că eşti pro sau contra Liviu Dragnea nu ai cum să nu rămâi stupefiat în faţa capacităţii lui de rezistenţă psihică. Să fim serioşi, cei mai mulţi oameni ar fi renunţat, ar fi zis într-o bună zi gata, îmi bag picioarele, eu plec, să facă ce vor.

Au fost momente când mi s-a părut că Liviu Dragnea trece dincolo de orice rezistenţă umană întâlnită, fiindcă nimeni, în istoria României, nu a beneficiat de atâtea insulte, evident fiindcă nu au existat în istorie televiziunile şi reţelele de socializare.

Totuşi...

Aşa stând lucrurile, cred că #rezist trebuie să îşi schimbe stăpânul.

#rezist e Liviu Dragnea.

Câteva cuvinte despre membrii şi susţinătorii PSD. Fiecare dintre ei a încasat, pe persoană fizică, mai multe înjurături cât într-o viaţă. Martorii lui Bot se pricep la insulte.

Fiecare dintre cei insultaţi este un #rezist mai puternic decât cei care şi-au arogat formula.
Poate ştiu aceşti oameni ceva, au pentru ce să reziste.

Stimă.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK