Menu

Idei pentru ținute office confortabile – ce se poartă vara aceasta

f_350_200_16777215_00_images_banner3_rochie-office.jpg

 

 

 

De obicei vara intensifică dorința și nevoia de a purta ținute vaporoase, subțiri și minimaliste. Locul de muncă nu permite însă renunțarea la anumite ținute, ca de exemplu, cele în stil office pentru reprezentantele feminine care activeaza într-un mediu business. Rezolvarea în cazul acestora? Rochiile de la DyFashion gândite special pentru ca fiecare femeie să arate prezentabil și totodată să se simtă confortabil.

DyFashion este un magazin online specializat în îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru damă, disponibile de altfel în mărimi, design-uri, stiluri, tonuri coloristice din cele mai diversificate. Asta înseamnă că reprezintă șansa femeilor de a alcătui prezențe sexy, dar totodată impunătoare și atunci când este vorba despre obligații precum programul de la birou.

Reprezentanții DyFashion lansează o provocare în rândul reprezentantelor feminine – de a găsi întotdeauna o cale de compromis. Ce înseamnă asta? Se referă la selectarea articolelor vestimentare potrivite de pe dyfashion.ro pentru a arăta mereu bine, pentru a se simți bine și mai ales pentru a păstra o notă de stil specifică spațiului office.

Construirea unei ținute corespunzătoare este destul de dificilă, însă totul se simplifică vizibil atunci când acesta vizează o singură componentă – o rochie în stil office. Iată și care sunt modelele care dictează tendințele.

Motivele traditionale
O cale simplă și totodată plăcută de a păstra o linie elegantă a ținutei este prin purtarea unei rochii cu motive tradiționale. Este considerată opțiunea cu model dintre cele acceptate în acest mediu pretențios, care impune o anumită limită vis a vis de vestimentație. Reprezintă nici mai mult, nici mai puțin decât modalitatea prin care o femeie își poate afirma identitatea culturală.
Intră în această categorie modelele de lungime medie, respectiv cele asimetrice. Ideea este de a sublinia senzualitatea femeii, însă fără a o categorisi ca fiind vulgară. Din contra, o astfel de rochie nu face decât să transforme prezența feminină într-una încrezătoare, hotărâtă, stăpână pe sine.

Modelele cu broderie
O prezență feminină plăcută este cea care pune accent pe simplism, subliniindu-l prin detalii minimaliste precum broderia. Este preferată rochia care se mulează pe talie, cu decolteu discret, definită de un stil versatil totodată. Mai ales într-un cadru office reprezintă alegerea ideală, constituind reprezentanța unei ținute smart casual și totodată lejeră.

Modelele cu buline
Atunci când opțiunile clasice au început să plictisească, respectiv să nu mai strârnească nici o reacție din partea celor din jur, vin ca o rezolvare la îndemână modelele de rochii cu buline de diverse dimensiuni. Alegerea celei potrivite trebuie să țină cont și de trăsăturile corpului.

Referitor la paleta coloristică, este recomandat să se păstreze linia celor specifice stilului office, respectiv sumbre, nude, pastelate. Tonurile țipătoare sau aprinse trebuie evitate neapărat.

De asemenea un accent aparte trebuie pus pe calitate. Când materialul este unul ușor și vaporos, cu siguranță că și confortul resimțit la purtarea va fi unul pe măsură.

Cât despre locul potrivit pentru a face o astfel de achiziție, magazinul online dyfashion.ro rămâne în continuare un nume de referință pentru fashioniste.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK