Menu

Vreți, bă, să vindem România cu banii jos,să scăpăm dracului de ea ?

f_350_200_16777215_00_images_miting_jandarmerita.jpg

 

 

 

 

Dacă ar înnebuni Dragnea și, sătul de atâta muie, ar organiza un referendum cu privire la vânzarea României către oricine ar vrea să o cumpere, odată pentru totdeauna, contra unei sume de bani în contul fiecărui cetățean, tare mă tem că răspunsul populației ar fi favorabil. Mai ales după ceea ce văd pe Facebook,

Problema în dezbatere ar fi prețul, dar eu zic optimist, că pe la vreo 10 mii de euro pentru fiecare român, tranzacția ar fi aprobată.

Cine ar vrea să cumpere țara asta în viu ? Nu știu, probabil s-ar îndura de noi Exxon Mobile, Coca Cola, Samsung, ori chiar Facebook, asta dacă e să o dăm la multinaționale. Dacă însă decidem că noblesse oblige și vrem să vindem la țări, sunt sigur că Austria, Germania, Franța și Statele Unite ar fi primele interesate, dar s-ar băga și Arabia Saudită, Israel sau îndepărtata Canadă. Nu mai spun că în rate ne-ar cumpăra și Senegalul sau Coasta de Fildeș.

Mergând cu coșmarul mai departe, se subînțelege că vânzarea er fi en gross și ar însemna nu numai ape, mulți, câmpii, ci și istoria, folcorul, tradițiile, arta și literatura etc. Ca la fotbal, atunci când se ia și palmaresul.

Cred că vreo 10 mii de coco pentru fiecare român cu drept de vot ar fi de ajuns ca acela să dea scris la notar că nu mai are dreptul a mai spune vreodată că România e țara lui, nici să mai amintească de Traian și Decebal, de Ștefan cel Mare, de Mihai Viteazul, de Brâncoveni sau Avram Iancu. În preț ar intra și reunțarea la Miorița, la Eminescu, la Caragiale, precum și la cota care ne-a mai rămas din Brâncuși, Eliade sau Cioran.

Haideți că suntem aproape gata cu tranzacția, dar să vedem ce ar discuta românii între ei.
Bă, ar zice unii, decât să ne mai fută PSD, mai bine o dăm la sultanul din Brunei. Ce mă, n-ai vrea să fii tu francez sau neamț ? Păi dacă iau ăștia numai România, fără români, cum a zis Gâdea, ce facem ? Lasă bă, că a spus Rareș Bogdan că decât cetățeni în Dragneastan mai bine apatrizi.

Așa s-ar desfășura lucrurile și tranzația s-ar realiza urgent, înscriindu-se la ONU că România s-a vândut pentru vecie contra sumei anunțate.

He, he, he, o să râdeți, dar nu suntem chiar departe de adevăr. Dacă o mai ținem cu muia, scăpăm oricum de România, cu două amendamente. Nu e an gross, ci en detail, nu e cu bani, e gratis.

Dacă vrem să renunțăm de țara asta de tot și pentru vecie, nu avem decât să mai dăm jos guvernele cu muia, să credem că toți politicienii români fură, dar străinii sunt sfinți, că nu există trădare la unii ofițeri din serviciile secrete, că DNA nu face jocuri politice, că ambasadorii sunt preocupați de statul de drept,nu de interesele economice, că Iohannis ține cu noi, nu cu țara unde locuiește neamul lui și unde va fi, cândva, cu onoruri înmormântat.

Este imperios necesar să terminăm cu teribilismul de a ne crede lei în Piața Victoriei în vreme ce în viața de zi cu zi suntem niște iepuri frustrați.

Asta urgent, până când nu înnebunește Dragnea și nu scoate România la vânzare prin referendum.

Am impresia că unora le curg deja balele la gândul ăsta, adică nu ar fi de acord cu amnistia și grațierea, cu legile justiției, cu Fondul Suveran, dar să vindem țara pe un milion de ani ar fi de acord.

Cu banul jos, desigur.

Stați liniștiți, măi, aceștia. Chiar dacă am discutat eu aici că se vinde România prin referendum la prețul de 10 mii de euro de căciulă de român, să știți că e fake news. Dragnea nu înnebunește.

Așa-i că unii nu mă credeți și aveți impresia că totuși am auzit și știu eu ceva ? Că poate totuși se vinde ?

Imbecililor !

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK