Menu

Protestul ca isterie obscenă

f_350_200_16777215_00_images_psd_protestul_crisan_1.jpg

 

 

 

O scurtă analiză a dreptei politice nu poate ocoli idea lui Ion Cristoiu că, față de Piața Universității și intelectualii de dreapta - forța spirituală a politicii care se opunea fesenismului -, astăzi Piața Victoriei este o glumă proastă ocupată de derbedei sadea.

PNL este la cheremul buldogului grobian, o structură fără program politic și fără lideri, fiindcă Iohannis e tabuu să fie eclipsat, iar moștenirea băsistă nu poate fi abandonată.

Cine l-a adus pe Vasile Blaga și dă astfel de comenzi nu poate fi decât dinafara sferei politice, din servicii. Să aduci o felie de diaspora să protesteze împotriva PSD-ALDE și să clamezi reformarea întregii clase politice cu derbedei care folosesc violența verbală și pornografia de joasă speță, fără să ai NICI O ALTERNATIVĂ POLITICĂ DE DREAPTA echivalează cu lipsa de miză politică democratică! Este, cu evidență, exclusiv o miză securistă.

Azi nu există opoziție politică de talia celei care se opunea FSN-ului în Piața Universității și care reunea marii intelectuali ai țării și politicienii pentru care drepturile fundamentale ale omului erau sacre, ci doar o trupă de marionete oportuniste șantajate ca Orban, Cioloș, Prișcă, Vâlceanu, Gorghiu, Țurcan, Vijulie, Trăilă, Chichirău etc. Deci, o farsă de agitație isterică cu aparență politică care nu e decât o batjocură la adresa viitorului României și a statului de drept democratic, un nou soi de mineriadă simulată! Rămâne ca foarte probabilă o strategie a violenței fizice, care urmează firesc violenței verbale, și care are scopul de a intimida atât electoratul românesc în întregime, cât și pe guvernanți folosind (manipulatoriu) în mod cinic și murdar diaspora care aduce miliarde de euro în România.

Vor ataca sediul Guvernului sub pretextul înregistrării unor ”petiții” care ne îngroapă viitorul, fiindcă protestul nu este legal, nu este asumat și nu vrea să propună o SOLUȚIE CONCRETĂ de schimbare, ci doar TEROARE sub perdele de fumigene, amenințarea cu anarhia! Poate că prin folosirea obscenităților în rol de soluție de dreapta, legitimată de Iohannis și de intelectualii de cazarmă, acum doar s-a calibrat breșa în scutul, cu bâlbe și crăpături, al PSD-ALDE.

Opinia mea este că se experimentează prelucrarea-calibrarea sub teroare și intimidare a gradul de vulnerabilizare a celor de la guvernare, dar și testarea paralizării climatului civic democratic din România. ”Progresul”, sub steagul fals al diaporezilor, este un protest de isterie obscenă sau, altfel spus, trecerea de la pârțul lui Băs' la muia Iohannistă...

Sincer, mi-e rușine!

Ioan Crișan
Deva, 9 august 2018

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK