Menu

Cu mulţi dintre parlamentarii pe care îi înjuraţi pe Facebook aţi vrea, dacă i-ați cunoaște, să fiţi prieteni. Câteva exemple

f_350_200_16777215_00_images_parlamentari_valceni.jpg

 

 

Citesc fără patimă comentariile injurioase la articolele mele, încercând să decelez divergenţele de opinii de unele diferenţe de informare.

Am exprimat aici, la solicitarea TV Etalon, o mică dar prestigioasă televiziune, câteva opinii pozitive despre parlamentarii din judeţul Vâlcea.

Un domn a comentat astfel:

"parlamentari"? in Romania nu exista asa ceva. Daca eventual reformulati in "paraziti mai mult sau mai putin penali, cu interese impotriva tot mai putinilor cetateni onesti si si aceia impovarati tot mai mult cu noi si noi privilegii pentru paraziti pe care trebuie sa le suporte tot ei, neprivilegiatii", atunci da, se intelege despre cine vreti "pareri"...

Nimic mai fals.

Câteva cuvinte despre aceşti oameni despre care am spus că se ocupă intens cu proiecte şi amendamente care fac societatea românească mai bună.

Daniela Oteşanu, deputat, a lucrat cu succes în domeniul bancar, unde a excelat, apoi s-a specializat în turism. Merge în România reală de unde se inspiră în activitatea parlementară. Nu are niciun dosar penal, nu s-a auzit despre nicio faptă de corupţie.

Vasile Cocoş, deputat, este expert contabil, a fost în conducerea organizaţiei naţionale din breasla sa, este un om de mare bun simţ, foarte serios în munca parlamentară. N-are treabă cu corupţia.

Bogdan Matei,senator, este un politician tânăr, se pregăteşte continuu pentru iniţiativele sale parlementare. Care corupţie ?

Ovidu Popa, deputat, lucrează în comisia juridică, are puţin peste 30 de ani, e de o claritate a persoanei şi comportamentului exemplară.

Eugen Neaţă, deputat, este campionul iniţiativelor parlemantare, practic trăieşte pentru asta. Culege sugestii, citeşte continuu, se gândeşte doar cum mai poate fi îmbunătăţită legislaţia ţării. A scris câteva cărţi în domeniul juridic, zeci de articole în reviste de specialitate ale MAI. Nicio vorbă despre corupţie.

Dumitru Lovin, deputat, un domn venerabil cu o cultură istorică de invidiat. Are deja câteva iniţiative parlamentare care au devenit parte din viaţa noastră.

Primii 5 sunt de la PSD, ultimul e de la ALDE, toți din Vâlcea (câtiva sunt în poză).

Oameni pe care, dacă i-ar cunoaşte preopinentul, aşa cum îi cunosc eu, s-ar jena să îi mai înjure.

Spun asta pentru că îl cunosc și pe autorul comentariul nedrept, este un om de toată isprava, petrolist specialist care lucrează în ţări mari exportatoare de petrol.

Aceste rânduri sunt doar o pledoarie pentru bun simţ şi nimic mai mult. Fiindcă e bine să fii liber să critici, să înjuri, chiar să disprețuiești, dar e și mai bine să o faci în cunoștință de cauză, nu sedus de propagandă.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK