Menu

Ce trebuie să le spună românilor alcoolismul bietului Jean – Claude Juncker

f_350_200_16777215_00_images_juncker_beat_1.jpg

 

 

Jean – Claude Juncker beat la un summit unde se discută despre bugete enorme, înarmare, şi război nu poate semnifica decât faptul că nu acest om traumatizat ia deciziile.

Din ce în ce mai multe state din UE, precum şi întreaga organizaţie au ajuns, după toate semnalele vizibile, în mâinile unor păpuşari, forţe nevăzute care îi manevrează pe liderii formali.

Ca o imensă ciupercă subterană, Statele Subterane îşi dau mâna şi se ramifică în catacombele statelor democratice, făcând din votul naţiunilor o formalitate inutilă.

Singura şansă a democraţiei este ca tot mai mulţi cetăţeni să conştientizeze pericolul de a fi luaţi prizonieri de corporaţii şi servicii care decid în locul lor. Legislaţia va trebui să restrângă aria domeniilor în care sunt hotărâte decizii secrete, iar presa trebuie să aibă un drept mai larg de acces în spatele uşilor închise.

Însuşi conceputul de summit economic sau militar trebuie regândit în aşa fel încât să nu mai permită o secretomanie care a ajuns la ordinea zilei.

Amărâtul de Juncker nu este decât un simptom al unui Occident din ce în ce mai tentat să alunece pe panta dictaturii forţelor oculte.

Trebuie să renunţăm la idolatrizarea liderilor aparenţi, să scormonim în vizuinile păpuşarilor, să ne recâştigăm puterea votului, să însănătoşim democraţia pervertită acum până la schimonosire.

Anul viitor vor fi alegeri europarlamentare.

Trimitem în Parlamentul European oameni care au pactizat acasă cu Sistemul, precum Sică Mandolină, sau oameni curajoşi hotărâţi să spună lucrurilor pe nume şi să nu se mai lase umiliţi de indivizi îmbălsămaţi în whisky ?

Alcoolismul bietului preşedinte al CE ne spune că alegerile europarlamentare nu mai trebuie tratate drept a cincea roată la căruţă.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK