Menu

Acesta este, prieteni, Statul Paralel. Pipăiţi-l !

f_350_200_16777215_00_images_qed.jpg

 

 

Spun unii că vor să ştie cum arată Statul Paralel, că vor să îl atingă cu mâna lor, precum Toma Necredinciosul sau Tudor Arghezi:

“Vreau să te pipăi şi să urlu: Este!"

Am înţeles dorinţa şi îi invit pe toţi scepticii să pipăie următoarea situaţie.

Guvernul Tudose a transmis către Senat, în octombrie 2017, un proiect de lege prin care firmele străine care urmau să exploateze gazele din Marea Neagră erau scutite de impozit, iar dacă deja plătiseră impozit primeau banii înapoi sub formă de credit fiscal.

Președintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaților, Iulian Iancu, a declarat că în acest timp nişte băieţi din ministere trimiteau ciudate avize pozitive cu privire la acest proiect. Cine i-a plantat pe aceşti băieţia colo ? se întreabă Iancu.

Fiindcă se interesa prea mult de acest proiect legislativ, lui Iulian Iancu i s-a deschis un dosar la DNA, conectat cu dosarul Greblă.

Serviciile secrete nu au anunţat că proiectul este total dezavantajos pentru România, ba chiar încalcă tratatele de aderare la UE, deoarece pot fi identificate elemente de ajutor de stat.

Acesta este, prieteni, Statul Paralel. Pipăiţi-l !

Este format din cei care au redactat proiectul, din cei care l-au semnat şi promovat, din cei care l-au justificat, din cei care nu au sesizat că se prefigurează un act de trădare naţională, din cei care i-au făcut dosar lui Iancu.

Iulian Iancu a sugerat că înlocuirea lui Tudose s-a datorat tocmai acestei situaţii, iar dacă unele redacţii au ţipat că de ce înlocuieşte Dragnea premierul, atunci puteţi să le arondaţi şi pe ele Statului Paralel.

Dacă aţi ţipat pe Facebook precum că de ce pleacă Tudose şi vine Dăncilă, atunci aţi fost arondaţi, fără să vreţi, Statului Paralel.

În cele din urmă, Legea Offshore a fost reformulată şi votată la Camera Deputaţilor, al cărei preşedinte este Liviu Dragnea, în interesul Statului Român, spre disperarea Statului Paralel pus în slujba unor interese economice străine.

Doar cine nu vrea nu vede că anticorupţia a fost un far orbitor în spatele căruia s-au derulat de către Statul Paralel un şir infinit de acte de trădare naţională.

Corupţii au ciugulit, trădătorii au jefuit.

Acesta este adevărul.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK