Menu

Ce aţi face acum dacă aţi fi Liviu Dragnea ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea.jpg

 

 

A venit încă o oră a scadenţei pentru România.

După ce gaşca anumitor multinaţionale a sponsorizat toţi trădătorii, de la ofiţeri ai serviciilor secrete la politicieni, de la ambasadori la jurnalişti, de la ONG-uri la instituţii media, a luat fiinţă Statul Paralel sau Statul Controlat sau Sistemul.

Sistemul a început să facă ordine, curăţenie, să pună pixurile în mâinile unora dispuşi să semneze orice avantaj economic spentru sponsori, în dezavantajul poporului roman.

Munca de curăţire a ţării de tot ce este democraţie a fost şi este în continuare sângeroasă. Cătuşe la televizor, Beciul Domnesc, culoare în Justiţie, condamnări aiuritoare dar şi achitări jenante pentru procurori.

Sistemul a dorit să vină la putere în sens politic, prin PNL şi USR, dar nu a reuşit. A rămas la putere doar la Cotroceni şi pe plan ocult.

Acum, a apărut o sarcină de îndeplinit şi anume votarea unei legi prin care renunțăm la impozitarea veniturilor suplimentare obținute de companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră!

Fără acordul lui Dragnea, această lege nu va fi votată în veci, însă liderul PSD se pare că şi-a dat acordul.

Simplificând, putem spune că Liviu Dragnea cedează unui şantaj, ia din viitor vreo 30 de miliarde de euro, în sparanţa că va fi lăsat să modifice legile justiţiei şi condurile penale.

Dragnea cedează pentru că nu este susţinut de naţiune, pentru că i se reproşează în mod aberant că modificările legislative sunt făcute doar pentru a scăpa el de puşcărie.

Sunt sigur că Dragnea s-ar duce liniştit la puşcărie dacă aceste legi ar trece şi ar produce efecte prin restrângerea puterii Sistemului.

Înţeleg tefeliştii sensul acţiunilor lor, pricep ei că presiunile pe care le fac sunt antinaţionale ? În mod cert, nu pricep.

Acum, vine întrebarea cheie şi anume ce să facă Liviu Dragnea. Le dai legea şi speri să nu te mai bombardeze ambasadele cu scrisori, să treacă trădătorii în cazarmă, să rămână unităţile militare din presă fără fonduri ? Ori nu le dai legea şi încerci să te descurci, riscând să fi înlăturat de la putere şi să vină din nou la butoane politicienii Sistemului ?

De precizat că viaţa ne învaţă că orice negociere cu teroriştii este inutilă, deoarece vor reveni cu alte pretenţii.

Dumneavoastră ce aţi face în locul lui Liviu Dragnea ?

 

P.S. Declar a priori comentariile de genul aş pleca acasă, m-aş preda la puşcărie etc. ca aparţinând unor idioţi care nu au reuşit să citească până aici.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK