Menu

Fiindcă Statul Paralel nu poate candida, se foloseşte de interpuşi

f_350_200_16777215_00_images_ciolos_iohannis.jpg

 

 

Pentru ca o linie dreaptă să fie paralelă este nevoie de o altă linie dreaptă. O linie dreaptă singură nu va fi niciodată paralelă. Pentru a avea un paralelism, e nevoie de două linii drepte.

Acum, se pune problema următoare. Dacă avem linia L1 şi linia L2, care e linia de bază şi care e linia paralelă ? Răspunsul este că liniile sunt paralele una la cealaltă, una cu cealaltă.

Statul Paralel mai are puţin şi va vorbi şi el despre Statul Paralel pe care îl va indentifica simplu cu Parlamentul, Guvernul, PSD şi ALDE.

Tot ceea ce este susţinut la putere de mari interese şi forţe economice şi politice va fi considerat Statul, iar tot ce este susţinut de votul popular va fi considerat Stat Paralel.

Statul elitelor, ale cărui decizii se iau în spatele uşilor închise, va fi Statul, iar partidele, cu programele lor la vedere, cu Parlamentul lor ales, cu guvernul lor votat în Parlament va fi Stat Paralel ce trebuie demonizat şi blocat. Fiindcă bogaţii şi puternicii sunt deştepţi, ei ştiu ce este mai bine pentru poporul ignorant şi ştirb.

Suntem, în acest moment, pe drumul compromiterii cinice a democraţiei şi al instaurării criptocraţiei, adică acea societate în care conducerea o au forţe obscure şi ascunse.

Partidele care susţin criptocraţia, respectiv PNL şi USR sunt sub controlul acestor forţe şi vor fi ţinute în viaţă, minimal ,pentru a păstra aparenţa democraţiei în perioadele electorale.

Fiindcă Statul Paralel nu poate candida, el se foloseşte de interpuşi precum Iohannis, Cioloş, Orban sau Barna.

Cât despre mişcarea rezist, ce putem spune decât că în orice societate sunt indivizi de tip erzaţ, dispuşi să adopte orice cauză doar pentru a găsi un sens existenţei lor eşuate.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK