Menu

Să fie Justiţie doar cât să piară România

f_350_200_16777215_00_images_banner1_kovesi_steaua_polara_1.jpg

 

 

Cred că sunt mulţi românii care nu înţeleg nocivitatea absolut bestială a protocoalelor înheiate de SRI cu diferite segmente ale Justiţiei. Mai ales că modul de formulare a protocoalelor este unul light, se spun câteva generalităţi şi arareori apar elemente clar incriminatorii.

Nu înţeleg toţi românii că protocoalele sunt un instrument de distrugere a elitei economice şi politice româneşti, a factorilor de decizie români, iar după ce misiunea se va încheia se va încheia de facto şi existenţa României ca ţară suverană.

Protocoalele au avut un rol mai important şi infinit mai nociv decât lasă să se înţeleagă modul în care au fost redactate. Ele ofereau SRI un fel de pretext pentru a se amesteca masiv, oficial, în dosare şi hotărâri judecătoreşti după cum avea interes.

Să o spunem simplu, negru pe alb, că interesele trebuie încă investigate, dar la prima vedere serviciul nostru secret a răspuns unor comenzi ale unor servicii externe, ceea ce ar semnifica faptul că ne aflăm în faţa celei mai mari trădări naţionale din toate timpurile.

Forţe externe au acţionat cu mâna serviciului secret pentru a determina justiţia să acţioneze în direcţiile dorite.

Poate că ar fi bine să ne merginim să spunem doar aceste cuvinte simple şi să le propagăm infinit, până când vom fi lăsaţi în pace. Fiindcă observăm cu toţii că nu suntem lăsaţi.

Ambasadele şi emisarii repetă la infinit aceeaşi placă, acelaşi slogan despre importanţa luptei anticorupţie.

Să fie Justiţie nu de-ar fi să piară lumea.

Doar cât să piară România.

 

Gheorghe Smeoreanu

 

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK