Menu

Mălin Bot îi dă o copită lui Mihai Alexandrescu, unul dintre cei mai rafinaţi membri ai PNL

f_350_200_16777215_00_images_banner1_bot_malin_1.jpg

 

Mihai Alexandrescu, de departe cel mai rafinat liberal din câţi am cunoscut vreodată, a primit un pumn în faţă de la Mălin Bot.

Să se înveţe minte.

Totul a pornit de la un excelent interviu cu Mihai Alexandrescu relizat de talentata jurnalistă Iulia Bădulescu de la bitpress.ro. În interviu, liberalul a spus că nu îi place de Mălin Bot.

„Nu agreez stilul lui Mălin Bot”, atât a zis Mihai Alexandrescu, după care a discutat despre diferitele modulri de a face rezistenţă politică în istoria României.
Evident, Bot a citit chestiunea şi a sărit ca turbatul, aşa cum îi este felul:

„Mihai Alexandrescu, ilustru liberal din Pitesti, propaga exact punctajele PSD când e vorba despre mine. Nu va mai fac lista baronilor PNL aflați în cârdășie cu PSD pentru ca ii știți. Punctez doar acest nume pentru ca ma deranjează când vad rostogolite minciunile propagandei penalilor de către cei care ar trebui sa fie de partea corecta a baricadei.”

Observaţi obiceiul apucatului ? La simpla afirmaţie a cuiva că nu îi place de el, sare ca ars că e punctajul PSD. Apoi, despre ce minciuni este vorba, că nu îi acceptă cineva felul de manifestare în spaţiul public ?

Cum ar veni, dai în Bot, dai în „Partea corectă a baricadei”, doar Bot este „partea corectă a baricadei”.

Sunt total de partea lui Mihai Alexandrescu, cel căruia Mălin Bot nu îi ajunge nici la degetul mic din punctul de vedere al culturii şi manierelor. În acelaşi timp, sper ca Mihai Alexandrescu să priceapă că atunci când Mălin Bot i-a dat o copită, realitatea i-a predat o lecţie.

Una despre fanatism.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK