Menu

Ipoteză şoc despre acuzaţia de înaltă trădare formulată de Orban împotriva premierului Dăncilă. E „de vină” LIVIU PLEŞOIANU

f_350_200_16777215_00_images_banner1_orban_ludovic.jpg

 

 

Cred că dintre toate ipotezele formulate cu privire la dementa acuzaţie de înaltă trădare formulată oficial la DIICOT de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă a fost ignorată următoarea situaţie.

Cu câteva zile în urmă, curajosul deputat Liviu Pleşoianu a formulat o plângere tot  la DIICOT împotriva Laurei Codruţa Kovesi şi a lui Florian Coldea pe care îi acuză de trădare, în sensul că ar lucra în favoarea unei puteri străine .(vedeţi aici).

DIICOT i-a înregistrat plângerea deputatului.
În favoarea cui ar fi putut trăda cei doi dacă nu în favoarea SUA, prin CIA ?

CIA este o instituţie de patrioţi care lucrează în interesul propriului stat, nu aşa cum se întâmplă prin alte părţi, deci nu o putem acuza.

CIA şi preşedintele Trump sunt, ca să zic aşa, două lucruri diferite şi oricât de prietenă ne-ar fi acum administraţia SUA, serviciul secret american îşi vede şi îşi va vedea de treaba lui.

Plângerea penală a lui Orban vine ca un contrapunct la plângerea penală a deputatului Liviu Pleşoianu. Scorul este astfel 1-1 şi se va putea negocia.

Dacă această ipoteză a mea este validă, singura concluzie, între noi fie vorba, ar fi că Liviu Pleşoianu are dreptate şi cineva are grijă de trădătorii pe care i-a racolat.

Cât priveşte beneficiile la care speră Klaus Iohannis, ele sunt iluzorii şi nici nu cred că omul e suficient de naiv încât să fi mers atât de departe.

Pare că avem în faţă o exploatare în orb a deja orbului Orban.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK