Menu

Mai bine cu "analfabetele" decât cu TRĂDĂTORII

f_350_200_16777215_00_images_dancila_grapini_1.jpg

 

Observ că internauţii sancţionează cu o plăcere orgasmatică erorile se scris şi vorbit ale persoane politice precum Viorica Dăncilă sau Maria Grapini. Mi se pare mie sau fiecare dintre cei care se simt oripilaţi de aceste erori vrea să spună că el e cult, foarte cult, peste măsură de cult ?

Problema este că avem şi decidenţi foarte pregătiţi, unii dintre ei la universităţi străine, oameni care vorbesc perfect nu doar româna, ci şi câteva limbi străine, dar care trădează cum respiră interesele naţionale.

Între aşa-zişii analfabeţi şi autenticii trădărori, le prefer pe Grapini şi Dăncilă.

Iată cum i-a bătut obrazul grandomanului Macron europarlamentarul Maria Grapini:

„Domnule preşedinte Macron sunteţi proeropean sunt şi eu proeropeană şi vă felicit pentru ceea ce aţi spus aici. Însă aş vrea să-mi răspundeţi, poate clarificaţi. Sunt de acord cu dumneavoastră că trebuie să nu avem o democraţie autoritară, ci să avem autoritatea democraţiei. E foarte important acest lucru. Însă nu credeţi că declaraţiile dumneavoastră legate de faptul că Franţa şi Germania trebuie să fie nucleul dur şi să conducă şi această aroganţă de a fi o putere peste celelalte state, nu duce la euro-scepticism? Cum să convingem noi cetăţenii din ţara mea, din România, că sunt egali la masa negocierilor dacă dumneavoastră aţi declarat că vreţi o Europă cu 2 viteze, că vreţi să fie două state mai state decât celelalte? Cum să facem să reformăm Europa, despre care dumeavoastră aţi vorbit, dacă vreţi această discrepanţă între statele membre?"

Nu e prima dată când „analfabeta” nostră dă dovadă de curaj şi patriotism, în vreme ce deştepţii nu vor să se pună rău cu stăpânii.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK