Menu

Sistemul contraatacă. STATUL PARALEL, cu Iohannis în frunte, încearcă DISPERAT să scape din ÎNCERCUIRE

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_la_birou.jpg

 

Toate datele arată că PSD – ALDE se află în situaţia de a da lovituri de graţie Statului Paralel.

A început desecretizarea protocoalelor, legile justiţiei sunt aproape gata, a început modificarea Codului Penal, legea Fondului Suveran se apropie de finalizare, iar peste acestea toate, Guvernul are în vedere mutarea Ambasadei României din Israel la Ierusalim.

În plus, şefii Binomului sunt acuzaţi de deputatul Liviu Pleşoianu, oficial, de înaltă trădare în favoarea unei mari puteri străine.

Toate aceste măsuri au ca efect sfidarea şi iritarea, poate şi distrugerea cuibului de viespi numit Statul Paralel.

Panica e mare şi vedem că se anunţă contraatacul.

Iohannis cere demisia premierului Dăncilă, apoi trimite legile justiţiei la CCR şi la Comisia de la Veneţia, în vreme ce PNL, USR şi oamenii lui Ponta pregătesc o moţiune de cenzură întemeiată nu pe o majoritate parlamentară, ci pe capacitatea Sistemului de a genera teroarea în rândurile celor care votează.

În paralel, este semănată teroarea în anumite puncte din economie deţinute de patroni români, precum şi în unele zone din media.

Cu un an şi jumătate înainte de prezidenţiale, se declanşează bătălia finală, iar Sistemul este decis să scape din încercuire şi să revină la forţa iniţială prin realegerea lui Iohannis.

Putem să percepem zgomotul ca de cutremur produs de această bătălie, ori să nu îl percepem, confundându-l cu zgomotul firesc al politicii.

Putem să îi considerăm pe alţii paranoici şi atinşi de conspiraţionism, ori putem fi lucizi şi îngrijoraţi de ceea ce se petrece.

Încă suntem liberi să gândim.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK