Menu

Încă o gafă a lui Iohannis. Îi jigneşte la pachet pe premierul Netanyahu, pe președintele Reuven Rivlin și pe Patriarhul Ierusalimului

f_350_200_16777215_00_images_iohannis_adormit.jpg

 

După ce a spus că Liviu Dragnea "cine ştie ce înţelegeri secrete face cu evreii", Klaus Iohannis a încercat să o dreagă, dar a gafat din nou, în mod inimaginabil.

Președintele României i-a tratat drept nesemnificativi pe premierul Netaniahu, pe președintele Reuven Rivlin și pe Patriarhul Ierusalimului.

Zice Iohannis:

"Nu ştiu pe ce se bazează aceste critici, în afirmatia mea nu am folosit noţiuni peiorative, dar dacă cineva s-a simţit ofensat, îmi cer scuze faţă de aceştia, iar declaratia nu a fost o declaraţie, ci o întrebare retorică şi cât am spus, atât am vrut să spun (...) În niciun caz întrebarea nu a fost cu iz de a jigni comunităţile evreieşti sau statul Israel. Intrebarea mi-am pus-o pentru că o persoană din România s-a dus în acea ţară nu ştim de ce, se întâlneşte nu ştim cu cine şi nu ştim ce înţelegeri vor face".

Aşadar, preşedintele României zice cu dispreţ că Liviu Dragnea sau Viorica Dăncilă (nu e clar cine este „o persoană”) se întâlneşte cu “nu ştim cu cine”.

“Nu ştim cu cine” sunt chiar premierul Netaniahu, președintele Reuven Rivlin și Prea Fericitul Teophilos al III-lea, Patriarhul Ierusalimului.

"Nu ştim de ce" ? Fiindcă a existat o invitaţie oficială de la premierul Israelului.

Klaus Iohannis e total în beznă.

De compătimit.

 

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK