Menu

Elevii vâlceni au obținut premii importante și la etapa națională a Olimpiadelor la disciplinele din aria curriculară Tehnologii

f_350_200_16777215_00_images_6news335_andra_bica_1.jpg

La începutul lunii aprilie s-a desfăşurat etapa națională a Olimpiadelor la disciplinele din aria curriculară Tehnologii și, prima ediție, a Concursurilor la disciplinele tehnologice pentru învățământul profesional.

Competiția a constat în două probe de concurs: proba scrisă, desfășurată pe 3 aprilie și proba practică, desfășurată pe 5 aprilie.

Rezultatele obținute de elevii vâlceni arată că activitatea competițională din liceele tehnologice din județ este susținută de cadre didactice cu o bună pregătire de specialitate și de elevi ambițioși și dedicați domeniilor și calificărilor profesionale pentru care se pregătesc.

De la Suceava, la Olimpiada pentru Domeniul Industrie alimentară, elevii vâlceni s-au întors cu MENȚIUNE la clasa a XI-a, prin TIȚA ELENA ERMINA, de la Colegiul Economic Rm. Vâlcea, pregătită de profesor Sasu Mihaela.

Tot MENȚIUNE, la Călărași, de la Domeniul Protecția mediului, a primit și NEG ANA-MARIA ALEXANDRA, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Energetic, pregătită fiind de profesorii Ciurea Camelia și Bîrzescu Venera.

La Buzău, pentru clasa a XI-a, domeniul Electronică, automatizări, telecomunicații, elevul PĂTRAȘCU MIHAI DENIS, de la Colegiul Energetic, a obținut PREMIUL AL II-LEA. Profesorii care l-au pregătit sunt Marica Mariana, Popescu Monica, Filip Irinel, Ancuțoiu Marin.

Din București, de la prima ediție a Concursului la disciplinele tehnologice pentru învățământul profesional, domeniul Mecanică, calificarea profesională Mecanic auto, elevul STOICAN IONUȚ VALERIAN de la Liceul Tehnologic “Căpitan Nicolae Pleșoian” Rm. Vâlcea, s-a întors cu MENȚIUNE. În pregătirea lui, s-au implicat profesorii Boureci Adrian, Radu Alina și Jianu Gheorghe.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK