Menu

BOMBĂ ! Se cere REVIZUIREA tuturor condamnărilor din procesele în care a fost implicat SRI

f_350_200_16777215_00_images_banner3_kovesi_coldea_11.jpg

 

Toma Bălăşoiu, reprezentantul Băncii Internaţionale a Religiilor, i-a scris premierului Viorica Dăncilă solicitând repararea consecinţelor aplicării protocoalelor SRI – DNA.

Stimată doamnă prim-ministru,

Am aflat cu satisfacție din mass-media intenția dvs. de a desecretiza acordurile secrete încheiate între SRI și PÎCCJ/DNA.

Felicitându-vă pentru această mult așteptată operațiune de limpezire a apelor pe tărâmul justiției, considerăm că despre o reală - responsabilă INDEPENDENȚĂ a justiției noastre/despre înfiriparea în România a normelor STATULUI DE DREPT se va putea vorbi numai în condițiile:

1.- Anulării/condamnării publice de către CSAT a Hotărârii sale nr. 17/28.02.2005, respectiv a sinistrului document pe baza căruia s-au elaborat, sub tutela SRI, acordurile secrete cu PÎCCJ și DNA;

Credem că, în calitatea dvs, de vicepreședinte al CSAT, nu vă va fi foarte dificil să-i convingeți pe dl Klaus IOHANNIS, președintele României și al CSAT, precum și pe ceilalți membri ai CSAT ca CSAT-ul - vinovatul principal de batjocorirea justiției române și de scandaloasele crime săvârșite prin implementarea prevederilor acordurilor secrete SRI-PÎCCJ/DNA și ale „Câmpului tactic”, să înfiereze hotărârea sus-menționată și să ceară public declanșarea unor proceduri de reparare a consecințelor devastatoare ale aplicării în practică a prevederilor acordurilor secrete SRI-PÎCCJ/DNA și ale „Câmpului tactic”.

2.- Inițierii de către Guvernul României a unei legi privind abrogarea prescrierii crimelor juridice comise pe baza prevederilor acordurilor secrete SRI - PÎCCJ/DNA și ale „Câmpului tactic”. Această lege ar putea conține și prevederi privind instituirea răspunderii penale împotriva persoanelor/magistraților care au acceptat să ducă la îndeplinire prevederile acordurilor secrete SRI - PÎCCJ/DNA.

Vă rugăm să ne comunicați hotărârile pe care le veți adopta.
Vă mulțumim !

Cu deosebit respect,
Prof. Toma Bălășoiu

Reprezentantul acționarilor Băncii Internaționale a Religiilor,
Una din miile de victime nevinovate ale ilegalităților care s-au săvârșit în procedura de falimentare a Băncii Internaționale a Religiilor pe baza prevederilor acordurilor secrete SRI -PÎCCJ/DNA și ale „Câmpului tactic”.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN