Menu

CAZUL CĂTĂLIN RĂDULESCU. Unde scuipă Gentea, preşedintele PSD Piteşti, ar trebui să pupe Dragnea, preşedintele întregului PSD

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_catalin_masina.jpg

Organizaţia PSD Piteşti i-a retras sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu pe motiv că acesta ar fi candidat pentru un post de vicepreşedinte al partidului fără să aibă aprobarea colegilor săi de la organizaţia locală.

Prin această candidatură, PSD Piteşti a suferit la capitolul imagine, susţin cei care l-au sancţionat pe Rădulescu.

Da, PSD Piteşti are dreptate, a primit din partea deputatului o lovitură de imagine, orgoliul organizaţiei a fost terfelit.

Candidatura lui Cătălin Rădulescu, aprobată în CEx naţional a adus însă un beneficiu de imagine PSD la nivelul României. S-a arătat ţării că în PSD există democraţie şi oricine poate candida liber pentru o funcţie de conducere.

Liviu Dragnea a considerat că poate candida şi unul care nu a primit aprobare în plan local. Atitudinea lui Liviu Dragnea le-a închis un pic gura celor care spun că în PSD nu există libertate. Cum să nu existe dacă cineva precum Cătălin Rădulescu poate candida chiar şi fără aprobarea organizaţiei din care face parte ?

Am ajuns astfel la un paradox, adică PSD Piteşti pierde acolo unde PSD naţional câştigă.

Unde scuipă Gentea, preşedintele PSD Piteşti, ar trebui să pupe Dragnea, preşedintele întregului PSD.

Aşadar, nu PSD Piteşti ar fi trebuit să îi retragă sprijinul politic lui Cătălin Rădulescu, ci Cătălin Rădulescu putea, în mod simbolic, să retragă sprijinul politic celor din PSD Piteşti.

Cum aşa ceva e imposibil, ajungem la concluzia că ne aflăm dincolo de logică, fie ea şi logică politică.

Cred însă că PSD Piteşti va avea câştig de cauză.

De ce cred ?

Cred fiindcă e absurd.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK