Menu

Prin afurisirea păcătosului Cătălin Rădulescu, PSD Piteşti se autoproclamă o organizaţie de sfinţi

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_catalin_1.jpg

PSD Piteşti i-a retras sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu, iar Biroul Politic Judeţean a confirmat sancţiunea.

Cătălin Rădulescu a fost dintotdeauna o supapă pentru PSD la nivel naţional.

Când liderii acestui partid nu îşi permiteau să exprime anumite gânduri tocmai fiindcă erau lideri şi ar fi fost judecaţi de ambasade, de Bruxelles, de presă, a venit „deputatul mitralieră” şi a îndestulat electoratul cu declaraţiile sale.

Ca să zic aşa, Cătălin Rădulescu e pentru PSD ca sexul pentru mironosiţe, ruşinos dar necesar.

În PSD Piteşti au avut şi au loc adevărate orgii de bârfă, aşa încât să îl arăţi cu degetul pe Rădulescu este ca şi cum ai vrea să spui că el e singurul din partid care face pipi şi caca.

Evident, Cătălin Rădulescu este adeseori foarte nechibzuit şi conflictual, dar la câţi fals chibzuiţi şi oportunişti sunt în politică, în mod sigur e necesar şi un asemenea om.

În multe conjuncturi, condamnatul de astăzi a arătat un curaj nebun, s-a lăsat călcat în picioare de presa ostilă PDS-ului, pentru ca alţii să îşi bea liniştiţi cafeaua.

Acum, i-au aruncat cafeaua îl ochi.

Nu dau eu sfaturi distinşilor pesedişti de la Piteşti, nu e treaba mea, dar când toţi se îndreaptă împotriva unuia simt un gol în stomac şi nevoia instinctivă de a lua apărarea celui singur.

Cătălin Rădulescu nu a făcut niciun rău acestui popor care avea nevoie să audă de la un pesedist şi altceva decât ce aude în mod oficial.

Prin afurisirea păcătosului, PSD Piteşti se autoproclamă o organizaţie de sfinţi.

Să-ţi faci cruce, nu alta.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK