Menu

Centru de zi pentru pesoane vârstnice din Drăgășani, un loc de socializare pentru cei ajunși la pensionare

f_350_200_16777215_00_images__2017_primarie-dragasani.jpgCentrul de zi pentru pesoane vârstnice din Drăgășani este un proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013 Axa prioritară 1-Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor-poli urbani de creștere, Domeniul major de intervenție 1.1.-Planuri integrate de dezvoltare urbană Sud-domeniul: Centre urbane.

În cadrul Centrului, pesoanele vârstnice, de peste 60 de ani, din municipiul Drăgășani își petrec timpul liber prin desfășurarea de activități diversificate.

Acestea constau în folosirea calculatorului pentru nagivarea pe internet, citirea presei, socializare, jocuri diverse (table, rummy, șah, biliard, tenis de masă), vizionarea emisiunilor TV dorite.

Centrul oferă consiliere psihologică, persoanele care frecventează stabilimentul având o stare de sănătate relativ bună, însă, după pensionare, acestea riscă să se izoleze social. Centrul le oferă vârstnicilor un loc unde își petrec timpul liber într-un mod mai interesant alături de cei de aceeași vârstă, efectul fiind ameliorarea stării psihologice a acestora.

Cu ocazia Crăciunului și a Paștelui, copiii Clubului copiilor îi încântă pe beneficiarii Centrului cu scurte piese de teatru, dansuri, muzică.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK