Menu

Un par în capul ROMÂNIEI de la Ludovic ORBAN

f_350_200_16777215_00_images_banner1_orban_ludovic_parul.jpgSă ne imaginăm situaţia în care un şef din epoca de piatră convoacă un comitet al tribului pentru a le da membrilor indicaţii despre cum va decurge lupta în continuare.

“Vreau să văd fiecare lider al nostru cum dă cu parul în liderul tribului vecin, în şamanul lor, în bătrânii lor, în toţi oamenii lor. Cine nu are puterea să abandoneze de acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos.”

Plauzibil, nu-I aşa ?

Observ că nimeni nu se revoltă pentru faptul că Ludovic Orban aduce politica PNL la nivelul datului cu parul în cap.

“Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate. Cine nu are puterea să abandoneze de acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos,” a zis Orban la Comitetul Director al PNL de duminică.

Este o metaforă ? Probabil.

Nici un lider, niciodată, în întreaga istorie politică a României şi probabil a întregii lumi civilizate nu a coborât exprimarea până la acest nivel.

În practică, liberalii asta fac, dau cu parul în toate iniţiativele preşedinţilor de consilii judeţene, ale primarilor, ale prefecţilor, ale directorilor, chiar dacă acestea sunt în folosul comunităţii.

Boicot total la adresa ţării, boicot numit pompos opoziţie.

De fapt, un par în capul României.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK