Menu

Aviz lui LIVIU DRAGNEA de la LIVIU PLEŞOIANU

f_350_200_16777215_00_images_plesoianu_selfie_1.jpg

Lui Liviu Pleșoianu cred că nici cei mai isterici opozanți ai PSD nu ar avea tupeul să îi strige în față Hoțule sau Ciumă Roșie !

Sau, mai ştii ?

Oricum, Pleșoianu este cel mai puțin controversat dintre pesediştii cu vizibilitate națională și cârlig la electorat.

Cu toate acestea, politicianul în cauză nu prinde rândul întâi la partid, iar membrii cu disciplina în sânge nu se înghesuie să îl bage în seamă, probabil temându-se că Liviu Dragnea nu ar fi bucuros să îi vadă prea apropiați de acest om cu potențial uriaş.

Mă așteptam ca Liviu Pleșoianu să facă valuri la Congres, în schimb l-am văzut trecând singur și aproape nebăgat în seamă printre pesediștii din fața Sălii Palatului. Cred că aceia care l-au abordat au făcut-o mai discret sau pur și simplu nu au și nu vor funcții.

Mai există și asemenea pesediști.

Un semn de prietenie să facă Dragnea, în public, față de Liviu Pleșoianu și cei care ieri îl ignorau vor sări să îi pupe mâinile.

Cam mare frica în marele partid.

Întrebarea cea mai firească este de ce rămâne nemuritor și rece Liviu cel Mare față de Liviu cel Viteaz.

Pentru că cel Viteaz ar putea deveni în orice clipă cel Dizident.

Exigențele pe care și le impune Liviu Pleșoianu sieși, le poate impune, la scenă deschisă, întregului partid. Adică să se renunțe la ipocrizie, la manipulare, la festivism, la discursul cu prea multe înțelesuri.

Tare mă tem că felul genuin al lui Pleșoianu de a gândi politica nu e pe placul lui Dragnea. Șefului i se pare că acest stil e prea copilăresc, necopt, ne hârșit.

Da, ne hârșit în rele.

Sau, luând taurul de coarne, putem spune că Dragnea se teme de popularitatea lui Pleșoianu ?

Până una, alta, iată mesajul după Congres al lui Liviu Pleșoianu:

„ Dacă unii ignoră mesajele pe care le transmit, inclusiv cele referitoare la "Proiectul de Țară", atunci voi începe să merg prin... țară. Cred că am fost prea rezervat până acum, dintr-o modestie care uneori poate deveni păguboasă. Începând de azi însă se va vedea altă față a mea. Aviz celor care au impresia că, ignorându-mă, mă pot scoate în afara jocului...”

Aviz lui Liviu Dragnea.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK