Menu

Senatorul PSD Bogdan Matei și deputatul Ștefan Ovidiu Popa: “Competiţiile sportive şcolare o prioritate în procesul de legiferare”

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_matei-si-ovidiu.jpgÎn decursul anului trecut, am depus o iniţiativă legislativă împreună cu colegul meu, deputatul Stefan Ovidiu Popa, pentru completarea Legii educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000.

Iniţiativa legislativă de completare a Legii educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000, care a fost deja adoptată de Senat în data de 24.10.2017, în calitate de primă cameră sesizată, a fost votată astăzi cu unanimitate de voturi în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport, din Camera Deputaţilor.


Această propunere legislativă completează Legea educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000 după cum urmează:

1. După alineatul (9) al articolului 6 se introduce un nou alineat, alineatul (9^1) cu următorul cuprins:

“Pentru organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive şcolare zonale/regionale şi naţionale, Ministerul Tineretului şi Sportului pune la dispoziţie organizatorilor, gratuit, bazele şi instalaţiile sportive aflate în subordinea sa, cu obligativitatea respectării desfăşurării normale a programelor şi activităţilor acestora.”

Propunerea legislativă s-a bucurat de o reală susţinere şi doresc să le mulţumesc colegilor mei deputaţi din Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport pentru sprijinul acordat!

Matei Constantin Bogdan-Senator PSD Vâlcea

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK