Menu

Reprezentanţii ALDE au donat o maşină de cusut profesională Centrului medico-social de la Lădeşti (Vâlcea)

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_lovin-ladesti.jpgDupă ce, recent, a aflat că centrul de asistenţă medico-socială coordonat de directorul Sabin Dragnea şi Romulus Mateescu are mare nevoie de o maşină de cusut profesională, deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, a decis să dea o mână de ajutor, iar sâmbătă, împreună cu Elena Caplea, Mihai Niţescu, George Guţui şi Gigi Hodorog, s-a dus la Lădeşti pentru a dona un televizor şi un echipament Toyota Oekaki 50G cu 50 de programe. 

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_lovin-ladesti-cusut.jpgMaşina de cusut marca Toyota a fost montată în clădirea în care funcţionează spălătoria şi urmează să fie folosită pentru cei aproape 60 de beneficiari găzduiţi de instituţie.

Plăcut impresionaţi de gestul reprezentanţilorALDE, directorii centrului le-au mulţumit acestora şi le-au oferit un ceai cald, după care le-au arătat condiţiile oferite bătrânilor.   

„La Lădeşti, există aproape 60 de beneficiari, dintre care 7-8 nu au niciun venit sau familie. Conducerea centrului şi personalul fac o treabă extraordinarăşi i-am felicitat pentru asta. Nu au o misiune uşoară şi se confruntă cu destul de multe greutăţi.

Sperăm însă că şi alţi oameni de bine le vor da o mână de ajutor. Spre exemplu, acum, în curtea instituţiei, ar fi nevoie de o recondiţionare a aleilor, iar acest lucru îl poate face un constructor cu 2-3 roabe de asfalt”, au declarat membrii ALDE.

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media-Cabinet Parlamentar Dumitru LOVIN

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN