Menu

Câteva rânduri pentru CEI CARE SOLICITĂ OMORÂREA PEDOFILULUI SAU MĂCAR CONDAMNAREA LUI PE VIAŢĂ

f_350_200_16777215_00_images_pedofil.jpgEvident că nu poţi apăra un pedofil, dar lucrurile sunt ceva mai complicate, ca în toate deviaţiile psihice. Pentru aprofundarea ideii, recomandăm prieteneşte un studiu din ultimul număr al National Geographic despre agresivitate versus empatie. Cu privire la pedofilie, fiecare tratat de psihopatologie are un capitol, dar am selectat câteva idei simple scrise în e-sanatate.med de Irina Papuc:

“După unele estimări, 1 la sută din populația de sex masculin continuă, la mult timp după pubertate, să fie atrași de copii. Acești oameni suferă de pedofilie, o atracție sexuală pentru copii, care constituie de multe ori o boală psihică.

Totodată, cercetările recente sugerează că tulburarea poate avea origini neurologice.

Pedofilia ar putea fi un rezultat în urma unui eșec în creier de a identifica stimulii de mediu care ar trebui să provoace un răspuns sexual. Investigațiile de rezonanță magnetică ar fi identificat faptul, potrivit căruia, căile neuronale cunoscute sub numele de materie de culoare albă, sunt mult mai puține. Aceștia au de trei ori mai multe șanse de a fi stângaci sau ambidextri, o constatare care sugerează o cauza neurologică.

Unele descoperiri sugerează, de asemenea, că unele tulburări de neuro-dezvoltare, încă în perioada când fătul se află în uterul mamei, pot provoca pedofilia. Studiile au mai arătat că acești bărbați înregistrează scoruri mai mici la testele de aptitudini vizual-spațiale și la memoria verbală.

Site-uri precum „Virtuous Pedophiles” este plin de mărturii ale oamenilor care nu se încumetă să atingă un copil și trăiesc în teroare. Aceștia sunt nevoiți să ascundă că au această tulburare, fiindu-le frică că ar putea pierde oportunități educaționale sau locuri de muncă. În timp ce un tratament obișnuit nu poate elimina interesele sexuale ale unui pedofil, o combinație dintre terapie cognitiv-comportamentală și medicație pot ajuta o astfel de persoană să-și gestioneze pornirile și să evite astfel comiterea unei infracțiuni.”

Vom adăuga faptul că homosexualitatea şi pedofilia se înrudesc neuropsihic şi se despart moral, ceea ce ne poate trezi o mulţime de idei,  mai puţin cele despre omorârea pedofililor.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK