Menu

"Vor fi răniţi şi morţi !" De ce spun unii că NE IA DRACUL în 2018 și de ce NU AU DREPTATE

f_350_200_16777215_00_images_manifestatii_jandarmi.jpgPe o logică strict geopolitică, în 2018 ar trebui să ne ia dracul. Este ceea ce crede și lansează pe piață Gelu Vișan:

”Maidanul a fost adus pentru că România se încăpățânează să fie o țară ortodoxă care-și apără Tradițiile milenare și pentru că românii își doresc să trăiască într-un Stat Național Unitar, așa cum e prevăzut în Constituție; ba mai mult, se încăpățânează să-și dorească să iasă din starea de Piață de Consum, cum este România acum.

Să dorești ca România să fie Stat Național Unitar în momentul în care politicieni Europeni, dar și unii politicieni români vorbesc despre Statele Unite ale Europei, este împotriva celor care vor să domine și să conducă Europa. Să fii o țară ortodoxă într-o Europă în care 50% din Francezi se declară atei sau musulmani, în care noua religie este consumerismul și LGBT, iar pe deasupra să fii și vorbitor de latină de mii de ani, este ca un ghimpe în coasta Globaliștilor; iar pe deasupra, să-ți aperi și Tradițiile și Capitalul Autohton, e mult prea mult."

Până aici, Gelu Vişan aproape că neagă a priori ceea ce va spune mai jos. Dacă ne dorim stat naţional unitar şi ortodoxie, cine poate să treacă peste voinţa noastră ? Totuşi, profetul Vişan continuă:

“Anul 2018, Anul Centenarului, va fi marcat de ultima etapă Maidanului: VIOLENȚELE.
Ele se vor manifesta începând din a a doua parte a lunii Ianuarie, vor culmina în Februarie și vor avea ca scop Dezmembrarea României și crearea vestitului " CORIDOR", ținta finală a celor ce au imaginat Maidanul. Lupta Anticorupție este o fantoșă a scopului real al Maidanului.

Coridorul este o zonă care se întinde pe mai multe județe, din nord estul până în nord-vestul României, o zonă care este preconizat să fie ruptă din România. Pentru a putea fi creat, va fi pus în aplicare scenariul Primăverii Arabe și al Maidanului Ucrainiean.”

Românii sunt mai informaţi decât arabii şi mai stabili naţional decât urcainienii. Gelu Vişan extrapolează mult prea uşor. Să continuăm:

“Violențele vor crea anarhie și premisele ruperii unei mari bucăți din teritoriul României, într-o primă etapă ca o zonă autonomă, după aceea independentă.

Violențele vor începe în a doua jumătate a lunii Ianuarie 2018 și vor avea vârful în Februarie 2018. Vor începe cu Violențe în Piața Guvernului, vor continua în fața Parlamentului, vor fi răniți și morți. Se preconizează că Partidele Politice din Opoziție vor pactiza cu manifestanții, se vor crea premisele căderii guvernului și se vor anunța alegeri anticipate în Iunie. In tot acest timp se vor crea premisele pentru Manifestații secesioniste și Violențe în Ținutul Secuiesc și în alte județe din Ardeal. Alegerile anticipate se vor ține sub zodia Anarhiei și a Violențelor. Se va cere Formarea Coridorului. In final, o parte din județele României se vor rupe și vor deveni independente. Coridorul este trasat demult și se intenționează doar punerea lui în fapt, pe teren”.

Este clar că Gelu Vişan a mâncat prea mult de sărbători ceea ce i-a provocat coşmaruri. Realitatea este alta şi anume că românii nu sunt oi pe care să le mâne cineva cum doreşte.

 

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK