Menu

Mai mare scârbă nu poate să ne fie. Tineri români imploră multinaționalele să îi sprijine împotriva Guvernului

f_350_200_16777215_00_images_proteste_multinationale.jpgAșa ceva rămâne în istoria țării.

Organizatorii mitingurilor fac apel la multinaționale să îi sprijine pentru a opri adoptarea de către Guvernul României a unei noi politici fiscale.

Pe pagina de Facebook Corupția ucide a apărut următoarea postare:

“Update: S-a modificat din nou ora ședinței. Va fi de la ora 13.00.
(link jos, la finalul textului). Ideal ar fi să ajungem înainte, între 12-12.30.
8 noiembrie este Miercurea Neagră pentru economia României. Pentru a cârpi un buget pe care nu a fost în stare să îl gestioneze, Guvernul PSD-ALDE este capabil să distrugă economia liberă a României. Modificările Codului Fiscal, pe care Cabinetul Tudose intenționează să le adopte printr-un nou derapaj democratic (Ordonanță de Urgență), vor aduce haosul în planurile de afaceri și în salarizare. În acest fel, inconștiența guvernanților distruge orice șansă pentru o economie predictibilă și stabilă în România.
Ședința de guvern începe la ora 15:00, iar noi vom fi în Piața Victoriei pentru a opri această nouă OUG toxică. Facem apel la marile companii din România să susțină acest protest și să le dea câteva ore libere prin rotație angajaților, pentru a veni alături de noi. Să nu se lase intimidate de teoriile conspirației și să înțeleagă că este ultima șansă de a lupta împotriva unei ”Revoluții Fiscale” care le va pune în pericol business-ul.
Cc: Oracle, Kaufland Romania, MEGA IMAGE, FAN Courier, Urgent Cargus, IKEA, Carrefour Romania, KPMG Romania, Lidl Romania, Raiffeisen Bank Romania Banca Transilvania CEZ Romania BRD Groupe Societe Generale NN OMV Romania Rompetrol DIGI RomaniaVodafone Romania Orange Telekom Romania UPC Romania Ford Romania Patria Bank
Lista este deschisă. Dacă știți o companie mare care ar putea fi interesată de protest, puteți să îi dați tag într-o postare pe eveniment.
Și dați SHARE masiv! Timpul e scurt și trebuie să ne organizăm rapid!”

Mai mare scârbă nu poate să ne fie.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN