Menu

Râmnicu Vâlcea: Restricţii rutiere ca urmare a unor lucrări la infrastructura stradală

f_350_200_16777215_00_images_6news335_primaria_ramnicu_valcea_1.jpgÎncepând de joi, 19 octombrie, şi până către finele acestui an, pe strada Constantin Brâncoveanu – porţiunea cuprinsă între str. General Praporgescu şi Calea lui Traian – se derulează lucrări de extindere a reţelei stradale în vederea eliminării ambuteiajelor frecvente din zonă; ca urmare, traficul auto este complet restricţionat pe acest segment.

În acelaşi timp, pe strada Dacia – capătul dinspre Calea lui Traian, se extinde carosabilul cu încă o bandă, concomitent cu mutarea semaforului spre Ostroveni cu aproximativ 30 m; lucrările vor dura până la finele săptămânii viitoare.

De asemenea, pe strada Lespezi se fac asfaltări, astfel încât traficul auto spre str. Kalamata se desfăşoară alternativ pe un singur fir, până la finalizarea lucrărilor estimată pentru prima jumătate a săptămânii următoare.

Conducătorii auto sunt rugaţi să se conformeze acestor restricţii temporare de trafic şi să circule cu atenţie în zonele menţionate, pentru evitarea oricăror incidente.

Daniel Ionescu-Purtator de cuvant-Primaria municipiului Ramnicu Valcea

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK